Categories Vijesti o poznatima

Oprah i dalje krije svoj ljubavni život!

Oprah Winfrey je u ljubavnom odnosu s biznismenom Stedmanom Grahamom već duge 32 godine, ali nikada nisu stali pred oltar. Iako je Oprah jedna od najpoznatijih žena svijeta, mnoge iznenađuje činjenica koliko se zapravo malo zna o njenom privatnom životu, a pogotovo o ljubavi.

Foto: Guliver/Getty Images

U nedavnom razgovoru za američke medije otkrila je i zašto je to tako, kada je kazala koliko je razočarana u neke ljude iz medijske industrije.

Tokom mladosti mnogo se puta opekla pa je naučila lekciju i shvatila kako tabloidima ne treba davati povoda za lažne vijesti i tračeve. Zbog toga je odlučila da se jako retko pojavljuje u javnosti u društvu svog dugogodišnjeg partnera.

“Dugo su me provlačili po medijima, bila sam doslovno svaki dan na stranicama žute štampe. Često sam se i nervirala, ali onda bi mi moja draga prijateljica Maya Angelou (poznata kompozitorka i aktivistkinja za ljudska prava) kazala da protiv toga ne mogu ništa i da se uzalud nerviram zbog nečega što nije moja greška”, objasnila je slavna 64-godišnjakinja i dodala kako bi nerijetko tu bilo i suza, ali tek one nisu pomogle.

“Oni su neprestano pisali laži, nije bilo lako nositi se s time. Neko ko to nije prošao ne može ni da zamisli o čemu govorim”, rekla je u nastavku Oprah i dodala kako je onda donijela odluku koje se drži već preko 20 godina.

“To je glavni razlog zašto sam prestala da se pojavljujem na društvenim događanjima u društvu svog Stedmana. Shvatila sam da će uvijek tamo biti neki novi fotograf koji će jednostavno htjeti da proda neku svoju priču. Zašto im onda davati povoda”, konstovala je nekadašnja voditeljka koju i danas obožavaju i koja je veliki uzor mnogim mladim generacijama.

Izvor: Hello!

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *