Categories Vijesti o poznatima

Oprah progovorila o kraljevskom vjenčanju: “Ostala sam bez daha!”

Kraljevsko vjenčanje vojvotkinje Meghan i vojvode Harryja za milione ljudi širom svijeta predstavljalo je ostvarenje čarobne bajke, ali za popularnu američku voditeljicu Oprah Winfrey bilo je simbol nade i snage ljubavi.

Nekoliko mjeseci nakon vjenčanja kojem je imala čast prisustvovati Oprah je otkrila svoje utiske i rastumačila dublje značenje koje je ono na nju ostavilo u O, The Oprah Magazine.

“Harry i Meghan za mene simbolizuju mogućnosti koje sve nas čekaju kada izaberemo ljubav, u bilo kojem obliku”, napisala je u svojoj kolumni.

“Svi se mi želimo osjećati ispunjeno i sretno kao što je Meghan izgledala kad je vidjela Harryija. Jedva čekam da vidim dobro koje će proizaći kao rezultat njihova spajanja”, izjavila je Oprah.

Unatoč tome što je Oprah jedna od najslavnijih i najmoćnijih žena na svijetu, bila je oduševljena kad je kročila na tlo dvorca Windsor i priznala kako je bila nepripremljena za dubinu emocije koju je osjetila u tom trenutku.

“Doslovno sam bila ostala bez daha i glasno uzviknula wow, bila je to sasvim neki novi nivo doživljenog”, priznala je voditeljica.

Izvor: dnevnik.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *