Categories Vijesti o poznatima

Poslije 30 godina: Lepa Brena okupila ekipu filma “Hajde da se volimo”

Ove godine Lepa Brena proslavlja 35 godina karijere, a tim povodom objavila je pjesmu i spot “Zar je važno da l’ se peva ili pjeva”, u kojem se pojavljuju glumci koji su obilježili ovaj serijal. Vrlo iskreno, često emotivno i ovog puta sa suzama u očima, Brena je progovorila o situacijama koje su joj ostavile traga na duši. Lomili su je vjetrovi sa svih strana, ali Brena se uvijek dizala i sa razlogom postala jedna od omiljenih ličnosti na Balkanu.

Foto: PrintScreen

“Najviše sam plakala kad se raspala Jugoslavija, kada je umro Raka Đokić, alfa i omega čitave moje karijere, kada su mi kidnapovali dijete. To je najveći šok koji jedan roditelj može da doživi i gdje razmišljate da li vam je dijete uopšte živo. Suze sam lila i kada su mi umrli roditelji. To je kao da izgubite dio sebe. Međutim, živ čovjek sve preživi. Nastavite dalje. Zašijete rane na svojoj duši. Ne postoji nijedan život koji je kao bajka. Morate se boriti”, rekla je Brena za dnevni list Blic.

Na pitanje da li je nekada pomišljala da napusti karijeru, Brena je odgovorila: “Sto puta sam mislila, posebno kada se umorim, kada se zaredaju koncerti, kada sam non-stop našminkana i kada rijetko imam slobodnog vremena, e tada bih najradije otišla u penziju.”

Osim uspješne muzičke karijere, ona se može pohvaliti i filmom “Hajde da se volimo”.

“Ne znam da li će biti četvrtog dijela ovog filma. Zasad mi je važno da se album privede kraju, kao i dokumentarni film koji će govoriti o periodu od ’82. do ’91. godine. Da prikažemo sa koliko truda i rada smo sve to radili i koliko je to bilo naporno, a lijepo i slatko”, istakla je Brena.

Novom pjesmo je, kako kaže, proslavila 35 godina rada i 30 godina od filma “Hajde da se volimo”.

“Ova priča traje uspješnih 30 godina i nisam se nadala da će trajati ovoliko. Uspjela sam da istrajem do sada. Ono što bih voljela jeste da ovom pjesmom širimo ljubav. Pjesma je nešto što nema pasoš, već leti kao golub koju nosi dobru i plemenitu poruku”, rekla je Lepa Brena kroz suze.

IZVOR: BLIC/S.V.

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *