Categories Vijesti o poznatima

Premijera emisije “Ženske priče sa Amrom Džeko” od 14. oktobra na FTV

Krajem avgusta u Sarajevu pala je posljednja klapa emisije “Ženske priče sa Amrom Džeko” koju radi agencija Lynks u saradnji sa Federalnom televizijom. Najpoznatija bh. mankenka Amra Silajdžić – Džeko, sa produkcijskom ekipom, putovala je u 12 bh. gradova kako bi promovisala gradske i kulturne znamenitosti, obilazilazeći ih sa izuzetnim ženama koje su svojim radom i djelom ostavile dubok pečat u zajednici u kojoj žive.

“Bilo je ovo jedno predivno iskustvo jer smo putovali širom Bosne i Hercegovine i otkrivali ljepote naših krajeva. Najveće bogatstvo bili su susreti sa sjajnim ženama i upoznavanje sa njihovim životnim pričama koje će, sigurna sam, ostaviti veliki dojam na sve gledaoce. Ponosna sam na ovaj projekat i ekipu s kojom sam radila. S nestrpljenjem očekujemo premijeru”, ističe Amra.

Često nas pitate kada počinju "Ženske priče sa Amrom Džeko". Oktobar je naš mjesec, Federalna naša televizija, a ostale detalje ćete saznati ako ostanete s nama. 💜 #zenskeprice

A post shared by BEAUTY&TRAVEL "Ženske priče" (@bt_zenskeprice) on

“Ženske priče sa Amrom Džeko” promovišu pozitivne vrijednosti, podižu svijest o važnosti dijaloga, kulture i umjetnosti. Ukazuju na važnost očuvanja zdravog životnog okruženja, promovišu poduzetništvo i nauku. Pored toga, “pričaju” male ženske tajne o ritualima i modi, shoppingu i ljepoti te željama i nadama koje su zajedničke svim ženama.

“U prvom planu su nam žene jer su sve priče iz ženskog ugla. Amra nas je oduševila svojom energijom, emocijom i pristupom cijelom projektu. Produkcijska ekipa je uradila nešto što će po prvi put biti prikazano na našim prostorima. Mnogo je truda i rada uloženo da sve bude na vrhunskom nivou. Putem društvenih mreža svakodnevno komuniciramo sa našim pratiocima, a uzbuđenje raste iz dana u dan jer je premijera za nešto više od mjesec dana”, kazala je Selma Kulović, ispred agencije Lynks.

Premijerno emitiranje emisije “Ženske priče sa Amrom Džeko” moći ćete gledati 14. oktobra u programu Federalne televizije.

Pogledajte video na našem YouTube kanalu i pratite nas na društvenim mrežama.

Pratite “Ženske priče” na Instagramu, Facebooku i YouTube kanalu!

Tekst: Promo Foto: Edvin Kalić za Oriflame

 

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *