Categories Vijesti o poznatima

Princ William nominovan za nagradu “otac godine” među poznatima!

Vojvoda od Kembridža je posvećeni i brižni otac troje mališana koji, iako zauzet obavezama koje nosi njegova titula, svoju porodicu uvijek stavlja na prvo mjesto odlučan da svojoj djeci obezbijedi što je moguće više privatnosti i što bezbrižnije detinjstvo.

A kao takav, princ William, tata princa Georgea (4), princeze Charlotte (3) i malenog Louisa koji ima tek mesec dana, se našao na listi nominovanih za nagradu “Otac godine” među poznatima za 2018. godinu.

Willijam se pridružio drugim poznatim očevima na listi, kao što su Liam Payne i Simon Cowell, a tu su i Rio Ferdinand i Simon Thomas – koji su izgubili svoje supruge u proteklim godinama.

Simon je u novembru prošle godine ostao bez supruge Gemme, koja je preminula od mijeloidne leukemije. Posvećeni otac je počeo da piše pisma svakog dana svom sinu Ethanu (8) da bi mu pomogao da se izbori sa tugom i gubitkom majke.

Rio, koji je ostao bez supruge Rebecce koja je preminula od raka 2015. godine, slomljenog srca i obuzet tugom nastavio je da se brine o njihovo troje djece pokušavajući da im bude i otac i majka, da ne bi osjetili prazninu nakon gubitka mame.

William i Kate više puta iskazali su svoju povezanost s djecom, uvijek naglašavajući da su im djeca prioritet, a da je porodica na prvom mjestu.

Izvor: Hello!

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *