Categories Vijesti o poznatima

Princu Charlesu ponuđena uloga u novom nastavku filma o James Bondu

Kad je u junu princ Charles posjetio set, raspravljalo se o tome da ga pozovu da bude dio novog filma o Jamesu Bondu. Ponudili su mu ulogu i sad je sve na njemu, piše britanski The Sun. 

Sin engleske kraljice Elizabete II., Charles, mogao bi se malo udaljiti od kraljevskih obaveza. Producenti i reditelji novog filma o tajnom agentu Bondu, radnog naziva ‘Bond 25’, nadaju se kako će princ prihvatiti njihovu ponudu i imati ulogu u filmu. Znaju da bi im to pomoglo ostvariti veću gledanost i potražnju za filmom. Njegovi sinovi, princ William i Harry, već su se isprobali u glumi. Imali su ulogu u filmu ‘Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi’, ali su na kraju njihove scene izbačene jer su bili previsoki. Na društvenim mrežama fanovi kraljevske porodice šale se kako su trebali dati ulogu bivšoj glumici Meghan Markle jer ipak u tome ima iskustva. Elegantnog i šarmantnog Bonda po posljednji će put glumiti Daniel Craig, a partnerica će mu i ovog puta biti Lea Seydoux. Iako se naveliko nagađalo ko će ga zamijeniti kad ‘ode u penziju’, bilo je pravo iznenađenje kad se saznalo da će to biti žena – Afroamerikanka Lashana Lynch.

Filmsku ekipu na setu stalno prate razni problemi. Eksplozija u junu uništila je dio krova studija i djelići su pogodili člana ekipe. Osim toga, snimanje scena pucanja odgođeno je jer je Craig ozlijedio gležanj u maju i morao je na operaciju.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *