Categories Vijesti o poznatima

Rachel McAdams rodila sina u tajnosti!

Imati nekoliko djece bilo bi odlično. Veselim se tome jednog dana, rekla je svojevremeno glumica Rachel McAdams za magazin People. Američki mediji tvrde da je McAdams u tajnosti rodila sina kojeg je dobila sa scenaristom Jamiejem Lindenom poznatom po filmu “Dragi Johne”.

Fanovi su primijetili par na ručku u restoranu i fotografisali ih, a kada su izašli Linden je nosio u naručju dijete. Ne zna se kada je glumica tačno rodila sina, a tračevi o trudnoći su dospjelo u javnost u februaru prošle godine. McAdams, koja veoma drži do privatnosti, ali ni Linden nisu htjeli da potvrde da su postali roditelji.

“Odličan je spavač i divna beba”, rekli su prijatelji para za njihovog nedavno rođenog sina.

Glumica i scenarista su zajedno od aprila 2016, a vezu su potvrdili dva mjeseca kasnije. McAdams se nije pojavila na crvenom tepihu od septembra prošle godine te je “preskočila” i premijeru najnovijeg filma “Noć igre” jer se posvetila djetetu.

U jednom od rijetkih intervjua u kojem je pričala o privatnom životu, McAdams je otkrila da ne može da dočeka da rodi i da želi da bude dobar roditelj poput njene majke.

 

Izvor: 24sata.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *