Categories Vijesti o poznatima

Rat ne prestaje: Angelina kaže da joj je Brad posudio novac i da je loš otac!

Prije nekoliko dana u javnosti je odjeknula vijest da je  Angelina Jolie svog uskoro bivšeg supruga Brada Pitta, optužila za neplaćanje alimentacije za njihovo šestoro djece (troje biološke i troje usvojene). Podnijela je papire sudu i naglasila da u 18 mjeseci nije uplatio nijednu konkretnu alimentaciju.

Bradov advokatski tim utvrdio je da je i isplatio i više nego što je trebao u zadnjih godinu i po dana, tačnije više od devet miliona dolara.

U izjavi koju je prenio US Weekly advokatica Samantha Bley DeJean navodi da nakon što je Angelina ostavila Brada i uzela djecu, on odlučio da zadrži kuću u Los Anđelesu i tamo ostane da živi, a kuća je zapravo u njegovom vlasništvu još od razvoda s glumicom Jennifer Aniston.

“Zamolila je Brada učestvuje u troškovima novog doma za Angelinu i djecu, ali umjesto toga on joj je posudio novac. Angelina je, naravno, to cijenila. Međutim, pozajmica ne predstavlja alimentaciju. Tražila je da plati pola troškova za djecu, a on to nije učinio. Zato se morala nositi s tim posljednje dvije godine”, stoji u izjavi.

Izvor blizak glumici, koja trenutno snima drugi nastavak filma “Maleficent” tvrdi kako se Angelina morala vratiti snimanju filmova da bi mogla pokriti sve troškove koje iziskuje odgoj djece.

“Nije radila godinu i po dana kako bi bila s djecom i sada samo radi kako bi mogla otplatiti novu kuću s obzirom na to daje Brad ostao da živi u njihovom porodičnom domu”, navedeno je u izjavi.

Pitt i njegov advokatski tim pak ističu kako Angelina samo želi da pridobije javnost i produbi njihov sukob.

U odbranu glumca stali su njegovi prijatelji koji tvrde kako on svaki mjesec plaća stotine hiljada dolara za troškove terapija, putovanja i zaštitara.

Bradovi prijatelji tvrde: “da je podnijela prijavu samo kako bi u javnosti prikazala Brada kao katastrofalnog oca, a on to zaista nije.”

Izvor: tabloid.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *