Categories Vijesti o poznatima

Rihanna: “Zaljubljena sam, a najviše od svega želim da postanem majka”

Rihannini veoma uspješni poduhvati u različitim industrijama su vrijedni divljenja. Ima je posvuda, od donjeg rublja, preko muzike, do mode, a javnost hipnotisano prati svaki njen novi korak.

U najnovijem intervjuu otvorila se glumici Sarah Paulson, kolegici iz filma “Okeanovih osam”. Popričale su o ljubavi, majčinstvu, religiji, sramežljivosti i vjeri.

Pjevačica tvrdi da javnost nije svjesna koliko je zapravo sramežljiva i da je njeno samopouzdanje “najveća zabluda” o njoj.

Rihanna je otkrila da kasni s izlaskom novog albuma zbog drugih projekata.

“Prije bih bila u studiju, samo u studiju, tri cijela mjeseca i onda bi album izašao. Sada je to poput vrtuljka. Jedan dan se bavim modom, drugi dan donjim rubljem, treći dan kozmetikom pa dan nakon toga muzikom. Kao da imam hrpu djece i o svima se trebam brinuti”, rekla je zaposlena Barbadošanka.

Budući da nije precizirala datum izlaska novog albuma, uslijedila su pitanja o ljubavnom životu. Paulson je upitala Rihannu je li zaljubljena, na što je odgovorila: “Naravno da jesam”, a kada je glumica pitala s kim je u vezi, odgovorila joj je u svom stilu: “Googlaj”.

Rihanna je od 2017. u vezi s biznismenom Hassanom Jameelom, ali to nikada nije potvrdila iako su više puta uhvaćeni u izmjenjivanju nježnosti. Nedavno su fotografisani na zajedničkom odmoru s Jameelovom porodicom na amalfijskoj obali.

Kada je Paulson “načela” temu braka, Rihanna je samo kratko odgovorila: “Samo bog to zna, curo. Mi planiramo, a bog se smije”.

No, majčinstvo je tema o čemu ima izgrađeno mišljenje.

“Više od svega u životu želim biti majka”, odgovorila je kolegici.

Pjevačica je u više navrata pokazivala svoju privrženost djeci, a često dijeli fotografije sa svojom nećakinjom Majesty.

Izvor: tabloid.rtl.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *