Categories Vijesti o poznatima

Rita Ora ima novog dečka

Pjevačica albanskog porijekla Rita Ora nedavno je raskinula sa sinom Davida i Victorije Beckham, Brooklynom, a već je našla novu ljubav.

Ona je sada “osvojila” sina poznatog glumca i to na snimanju remake filma “Oliver Twist”, u kom tumači lik Artfula Dodgera.

U pitanju je Raff Law, sin glumca Judea Lawa, koji je od popularne pjevačice mlađi šest godina.

Par se pojavio na zabavi poslije dodjele britanskih modnih nagrada, a papraci su ih uslikali kako se drže za ruke.

Iako su u vezi tek nekoliko sedmica, izvor blizak pjevačici tvrdi da su jako ozbiljni u namjeri da budu zajedno, te su se predstavili javnosti.

“Između njih se već neko vrijeme nešto dešava, otkako su počeli da rade zajedno. Ljudima je bila nevjerovatna njihova hemija i tako su počeli tračevi. Privlačnost se pretvorila u vezu. Spremni su da izađu u javnost kao par, zbog toga nisu mogli da se suzdrže od držanja za ruku na žurki. Jako su zaljubljeni”, rekao je izvor za inostrane medije.

Film “Twist” je moderna verzija romana Charlesa Dickensa, u kojoj je Oliver ulični umjetnik, koji živi na ulicama današnjeg Londona. Rita igra žensku verziju Artfula Dodgera, proslavljenog džeparoša iz dječje ulične bande kojom upravlja zli starac Fegin, a Judeu Lawu pripala je glavna uloga.

Izvor: mondo.rs Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *