Categories Vijesti o poznatima

Russell Crowe slavi: “Hvala svima, sada sam službeno razveden”!

“Hvala linijskom sudiji. Hvala momcima koji su vratili loptu” – napisao je Russell Crowe na društvenoj mreži. Novozelanđanin se koristio sportskim rječnikom kako bi se pohvalio da se razveo od pjevačice i glumice Danielle Spencer. 

“U drugim vijestima… Službeno sam postao razveden”, istakao je Crowe. Par se vjenčao 2003. na glumčev 39. rođendan, a za razvod su se odlučili prije pet godina. Crowe je prije nekoliko godina još gajio nadu da će uspjeti da se pomiri, ali to se nije dogodilo.

“Kad sam nečemu predan, istrajem u tome, pa se nikad ne zna. Volim Danielle od 1989. i to se nikada neće promijeniti”, rekao je glumac. Daniel je svojevremeno rekla da želi da ostane s Raselom u što prijateljskijem odnosu kao što su to uradili i njeni roditelji.

“To je bio divan primjer za mene i odličan je primjer onoga što ja sama želim da postignem. Kada bi moja majka otišla na put, otac i očuh bi zajedno gledali fudbal ili nešto. Postali su jako dobri prijatelji”, objasnila je glumica svoju idiličnu porodičnu situaciju. Russell je upoznao Danielle 1989. na snimanju filma ‘”The Crossing” te su započeli vezu, a ubrzo su raskinuli.

Par se ponovo zaljubio 2001. i imaju sinove Charlesa (14) i Tennysona (11). Crowe je nedavno, na njihovu godišnjicu braka i njegov 54. rođendan organizovao aukciju “Umjetnost razvoda” u Sidneju. Na njoj je rasprodao sve što ga podsjeća na propali brak.

Foto: Guliver/Getty Images Izvor: HELLO!

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *