Categories Vijesti o poznatima

Severina otrkila božićnu želju: “Priželjkujem si slatku bebicu”

Nakon što je u godini na izmaku, između ostalog, postigla velike uspjehe singlovima “Otrove”, “Kao”, i “Mrtav bez mene”, Severina Kojić kraj 2017. provodi u porodičnoj atmosferi.

Foto: Instagram

Najviše se veseli kićenju jelke i ukrašavanju doma sa sinom Aleksandrom i suprugom Igorom Kojićem.

“Od moje prve kuglice koju sam stavila na bor kad sam bila mala, valjda od tog trenutka se ta kuglica zauvijek utisnula u moj DNK, od tada mi je vrijeme Božića najljepše doba godine. Po tome se uopšte ne razlikujem od sve ostale djece, velike i male. U doba Božića svi nekako ponovo postajemo djeca. Vješamo kuglice i balončiće na grane i kolektivno slavimo Isusov rođendan, rođendan čovjeka koji se iskupio za nas”, rekla je pjevačica za časopis Story te dodala da joj je velika želja “dobiti još jednu malu bebicu”.

Splićanka je nedavno na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira sa Sašom Lošićem (53), frontmenom Plavog orkestra.

“Moj dobar drug Loša. Napisao mi je dvije pjesme, 1996. ‘Od rođendana do rođendana’, a 2007. pjesmu ‘Gardelin’, rađenu za najgledaniji slovenski film ‘Petelinji zajtrk'”, napisala je Seve.

IZVOR: STORY

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *