Categories Vijesti o poznatima

Skromna vojvotkinja: Iznenadiće vas kako je Kate Middleton proslavila 37. rođendan

Vojvotkinja od Cambridgea proslavila je svoj 37. rođendan 9. januara i to na vrlo skroman i jednostavan način. Mnogima omiljena Kate, navodno je, obilježila rođendan porodičnom čajankom u Kensingtonskoj palati.

Popularna članica kraljevske porodice htjela je što manje pompoznih proslava pa se odlučila za skromno okupljanje sa svojom djecom Georgeom, Charlotte i Louisom.

Iako je bio vrlo zauzet taj dan, princ William takođe im se pridružio. Peteročlana porodica uživala je u torti, a vojvotkinja je s njima otvorila i poklone.

Izvor za Vanity Fair dan uoči njenog rođendana otkrio je: “Kate ne voli velike proslave rođendana, ali princ George i princeza Charlotte obožavaju rođendanske torte. Organizovaće posebnu čajanku u palati s tortom i poklonima.”

Princ William to je jutro proveo na u londonskoj bolnici kako bi obilježio 30 godina rada organizacije London Air Ambulance.

Dva su mu dječaka uručila čestitku za Kate, a William im je šaljivo odgovorio: “Bravo što ste se sjetili, ja sam se sjetio ujutro!”

Izvor: tabloid.rtl.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *