Categories Vijesti o poznatima

Sophie Turner otkrila da Kit Harrington zarađuje tri puta više od nje u “Igri prijestolja”

Sophie Turner zarađuje tri puta manje od Kita Harringtona u “Igri prijestolja”, otkrila je sama glumica u intervjuu za Harper’s Bazaar.

Ona u hit seriji glumi Sansu Stark, dok Kit glumi njenog polubrata Jona Snowa.

Ipak, Sophie misli kako su razlike u honoraru opravdane budući da glumac ima veću ulogu. Kit navodno po epizodi zaradi 537.000 funti, dok glumica dobije 158.000 funti.

“Kit je dobio više novca od mene, ali imao je veću priču. U posljednjoj je sezoni imao otprilike 70 noćnih snimanja, a ja nisam imala ni približno toliko pa sam rekla: ‘Znaš šta, zadrži taj novac'”, rekla je Sophie za Harper’s Bazaar.

Zvijezda je progovorila i o svojim nesigurnostima kazavši: “Svi mogu vidjeti pravu mene u ‘Igri prijestolja’. Imam veliki nos, male oči i podbradak i u redu sam s tim. Učim kako voljeti svoj kvrgavi nos.”

Dotakla se i svojih zaruka s Joeom Jonasom pa je otkrila da planiraju malo vjenčanje, a zanimljivo je kako su se zapravo upoznali.

“Imali smo puno zajedničkih prijatelja koji su nas jako dugo pokušavali upoznati. Pratili smo jedno drugo na Instagramu pa mi je on jednog dana, iz vedra neba, poslao poruku”, kazala je Sophie.

Izvor: tabloid.rtl.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *