Categories Vijesti o poznatima

“Spajsice” ponovo na turneji, ali bez Victorije!

Četiri članice nekadašnje grupe Spice Girls objaviće datume svoje turneje, ali s njima ne ide Posh Spice, danas poznatija kao Victoria Beckham!

“Jako sam uzbuđena, biće briljantno”, rekla je 42-godišnja Emma Bunton, nekadašnja Baby Spice, a danas voditeljica na radiju Heart.

The Sun je objavio promotivnu fotografiju uoči saopštenja koje su objavile Bunton, Geri Horner (46), Melanie Brown (43) te Melanie Chisholm (44). Tabloid je najavio kako će četiri pjevačice objaviti video u kojem objavljuju svoj povratak i “veliku turneju” po Britaniji.

Rečeno je da Victoria Becham (44) neće nastupiti u videu te kako ne namjerava učestvovati u novoj turneji grupe jer se želi fokusirati na svoju karijeru u modnom biznisu.

Ženski je bend u februaru saopštiti kako namjeravaju ponovno sarađivati na “novim prilikama”.

The Spice Girls postale su popularne hit singlom “Wannabe” iz 1996, nakon čega su imale još nekoliko hitova, uključujući “Viva Forever”, “2 Become 1” i “Who do you think you are”. Članice grupe čak su i snimile film pod nazivom “Spice World”.

Grupa se razišla 2000, nakon čega se ponovo ujedinila 2008. tokom turneje po Evropi i Sjedinjenim Državama, a zadnji su puta Spice Girls bile na okupu kada su nastupale na svečanosti zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012.

Izvor: tabloid.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *