Categories Vijesti o poznatima

Stižu rode: Eva Longoria pokazala trudnički stomačić?

Zanosna Eva Longoria ima 42 godine i dva braka iza sebe, a treći put se na vječnu vjernost zaklela biznismenu Joséu Basténu, sa kojim je u vezi od novembra 2013. godine.

My Valentine ❤🥂

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Glumica je izjavila da će se ostvariti kao majka tek onda kada uz sebe bude imala pravog muškarca, a sudeći po fotografijama zanosne Eve u kupaćem kostimu izgleda da će se to uskoro i dogoditi.

Paparaci su je uslikali kako uživa na jahti sa svojim suprugom, a obožavaoci nisu mogli da ne primijete stomačić koji se nazire.

‼️📷‼️⭐️☝🏻⭐️Ева Лонгория #лонгорияпиплстарс Хосе Антонио Бастон на #hawaii празднуют день рождение последнего. Живот Евы-странная часть тела, то есть, то нет. ☝🏻Уже 2 персоны вызывают подозрение на беременность. —- ——– ✔#evalongoria#joseantoniobaston#eva#paparazzi#romantik #losangeles#новостизвезд#голливуд#звездыкино #новостишоубизнеса#глянец #звезднаяпара#hollywood#starlife #актеры#celebrity#fashion #допосле #superstars #celebritylook#знаменитости #москва#россия#entertainment #starfamily #starnews #развод#showbiz

A post shared by ⭐️HOLLYWOOD/НОВОСТИ ЗВЕЗД⭐️ (@people__stars) on

Par se vjenčao u meksičkom gradiću Valje de Bravo, a u privatnoj rezidenciji bilo je prisutno 200 zvanica.

“Bilo je veoma romantično. Mladoženja je nosio sivo odjelo a Eva je imala puštenu kosu i bila je sve vrijeme nasmijana, a oko mladenaca je tokom ceremonije svjetlucalo mnoštvo malih svjetala”, rekao je jedan neimenovani gost na vjenčanju.

IZVOR: HELLO!

 

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *