Categories Vijesti o poznatima

Strah od pljački: Kim Karadashian uz sebe uvijek ima zaštitare

Reality zvijezda Kim Kardashian počela je više paziti na sebe i porodicu nakon što su joj prije dvije godine ukrali nakit u vrijednosti od 11 miliona dolara u Parizu. Na svakom kvadratnom metru njenog imanja nalaze se zaštitari.

U razgovoru s Wealthsimpleom otkrila je da joj je to zastrašujuće iskustvo promijenilo pogled na život. Sada više štiti sebe i svoju imovinu. Iako Kim živi na ograđenom imanju, stražari su ispred njenog doma i ulaznih vrata po cijele dane. Takođe, pokušava svoj život držati što privatnijim.

“Naučila sam živjeti u trenutku, kod kuće i sa svojom djecom, porodicom i suprugom”, izjavila je Kim, majka North (5), Sainta (2) i šestomjesečne Chicago.

Welcome to the good life…

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Dozu zaštite je, kaže, morala povećati kako bi se osjećala sigurno u svom domu i kako bi mogla mirno spavati noću. Čak i kada putuje, uvijek uz sebe ima zaštitare i dadilju.

Među nakitom koji su joj ukrali bio je i “Lorraine Schwartz” zaručnički prsten vrijedan 4,5 miliona dolara (oko 28 miliona kuna), čiju je fotografiju postavila ranije na društvene mreže.

“Kada se zaručiš, želiš objaviti sliku prstena”, rekla je Kardashianka i dodala da veličina prstena nije važna, “prirodno” je objaviti fotografiju jer svi to rade.

Na svojoj web stranici Kim je, nakon povratka iz Pariza, napisala da je tamo doživjela “emotivno iskustvo” i da su se ona i njen suprug Kanye odlično proveli dok su gledali novu kolekciju “Louis Vuittona”.

Izvor: 24sata.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *