Categories Vijesti o poznatima

Tijana Dapčević: “Mislim da je najluđe to što sam promijenila državu zbog ljubavi”

Tijana Dapčević poznata je kao pjevačica vedrog duha, a ono što su svi primijetili jeste da se na snimanjima emisije “Tvoje lice zvuči poznato” najviše druži sa Mirom Škorić i da se dobro zabavljaju.

Foto: HELLO!
Mirko Tabašević

Na pitanje da li ogovaraju kolege, Tijana tvrdi: “Uopšte ne pričamo o estradi, već o djeci, zdravlju… Nemamo vremena mnogo da ogovaramo kolege i pričamo o njima, zaista nas to ne zanima. Mnogo su nam bitnije naše privatne teme, o kojima volimo da pričamo”, kaže pjevačica i priznaje da se za sve ove godine rada na estradi svega nagledala i naslušala.

“Ali to nije za medije, svašta sam vidjela. Bukvalno sve i svašta. To nije za priču, zamislite šta sam vidjela, a ono što sam čula sam čak izbrisala iz memorije. I to se uči vremenom, da neke stvari moraš da izbrišeš”, objašnjava Tijana, koja je nedavno ofarbala kosu u roza.

💜✌🏻🙌🏻

A post shared by Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) on

“Kao što znate, u šou-biznisu je to poželjno i ako se ne mijenjate, kao da niste na sceni. Uvijek postoje određene stvari i trendovi koji se mijenjaju, pa tako i ja volim. Ima perioda kada se sredim, obučem minjak, stavim vještačke trepavice, ali sve to u određenim prilikama i kada tako želim”, kaže ona.

A najluđa stvar koju je uradila u životu bila je promjena države u kojoj živi.

“Mislim da je najluđe to što sam promijenila državu zbog ljubavi, ali se nikada nisam pokajala zbog toga. To je bilo prije 17 godina i to smatram najvećom ludosti. Da se razumijemo, to je na četiri stotine kilometara odavde. Nisam imala pretjerani problem da se uklopim. Jedino što mi nedostaju roditelji i sestričina”,  kaže Tijana i priznaje da je perfekcionista i da je to najviše nervira, kao i ljude u njenom okruženju.

Ljubav mi je @milandapcevic ❤️💫✌🏻

A post shared by Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) on

“Imam problem da me sitnice nerviraju, odnosno bolesno sam pedantna. Znači, kapljice u kupatilu nikako da se vide, mrvu ako vidim u stanju sam da ubijem. Moj suprug se navikao na sve to, uvidio je koliko je sati, pa je prihvatio sve te moje ludosti”, kaže ona!

IZVOR: HELLO!

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *