Categories Vijesti o poznatima

Tom Cruise izgubio ulogu zbog visine

Holivudski glumac Tom Cruise ipak neće glumiti u franšizi filma ‘Jack Reacher’, kao što je to na početku bilo planirano, piše BBC. Britanski autor James D. Grant, poznatiji pod imenom Lee Child, priznao je da će Toma zamijeniti drugi glumac jer je ovaj ‘prenizak’. 

U bestseleru po kojoj će serija biti snimana, Reacher je visok čak 195 centimetara. Cruise, kako tvrdi Child, nije znao da će njegova visina od 170 centimetara biti problem kad su dogovarali snimanje. Iako ga je glumio u prva dva filma, bivšeg vojnog istražitelja Jacka Reachera ovaj put će utjeloviti neko drugi. Ovo nije prvi put da Tom zbog svoje visine ima problema u filmskoj industriji. Naime, Cruise se od samog početka karijere bori s kompleksima zbog centimetara, a nedavno je priznao da se s godinama počeo i dodatno ‘smanjivati’. To je očito bio dovoljan razlog da holivudski glumac izgubi ulogu u serijalu koji bi uskoro trebao početi sa snimanjem. Njegovi prijatelji otkrili su da ga je to ‘dotuklo’, a na setovima često stoji na raznim uzvišenjima. Također godinama nosi cipele sa specijalnom unutarnjom platformom, koja ga čini višim nego što zaista jest.

– Volim raditi s Tomom i cijenim njegov rad. Bez obzira na njegov veliki glumački talent, on jednostavno nema visinu koju bi morao imati za ovu ulogu – objasnio je svoju odluku za BBC Lee Child. Dodao je da su se čak i čitatelji žalili kad se počelo nagađati da bi upravo Cruise mogao glumiti u serijalu.

– Čitatelji ipak imaju pravo, Reacherova visina je jako važna za radnju zbog čega ćemo pronaći glumca koji odgovara glavnom liku romana. Iako smo na početku mislili napraviti još jedan film s Tomom, na kraju smo ipak odlučili napraviti televizijski serijal – dodao je Child za BBC. Koji bi ga glumac trebao zamijeniti u serijalu još uvijek nije poznato.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *