Categories Vijesti o poznatima

U javnost procurilo pismo koje je Meghan Markle napisala ocu: “Slomio si mi srce”

U javnost je procurila fotografija pisma koje je rukom napisala Meghan Markle svojem ocu Thomasu. Navodno je vovotkinja od Saseksa pismo poslala u avgustu prošle godine, a u njemu iznosi privatne detalje i svoje stajalište o čitavom skandalu koji je Thomas uzrokovao.

“Slomio si mi srce na milion komadića”, priznaje vojvotkinja i moli oca da prestane širiti lažne priče i davati intervjue za novac.

“Rekao si novinarima da si me nazvao da mi kažeš da nećeš doći na vjenčanje. To nije istina, nikad me nisi nazvao”, napisala je Meghan i predbacila ocu da nije prihvatio pomoć koju su mu ona i Harry nudili.

View this post on Instagram

Those is the letter that #theduchessofsussex#meghanmarkle sent to her father begging him to stop talking bad about her husband #dukeofsussex#princeharry so they can fix their relationship, but he chose not to. This proves that Meghan is just a victim of the British press and her own family.#defender#meghanmarklestyle#meghanmarklefans#babysussex#thomasmarkle#stoplying#stopbullying#sheisyourdaughter#followforfollowback#likeforlikes#together#sheispregnant @dailymail @dailyexpressuk @thepiersmorgan you guys owns Meghan a apologize for all the lies and the bullying. #britishroyalfamily#royalbritain#followforfollowback#duchessofsussexstyle

A post shared by Meghan… (@duchess_meghan_of_sussex) on

“Uvijek sam te jedino voljela, branila, nudila ti bilo kakvu finansijsku pomoć koju sam ti mogla ponuditi, brinula se za tvoje zdravlje… Uvijek sam pitala kako ti mogu pomoći. Zato je bilo grozno iz tabloida saznati za tvoj infarkt. Zvala sam i pisala poruke, molila da prihvatiš pomoć. Čak smo i poslali nekog tvojoj kući. No, umjesto da mi se javiš i prihvatiš bilo kakvu pomoć, ti si prestao odgovarati i nastavio razgovarati samo s tabloidima”, dodala je Meghan.

U pismu napisanom iz očaja preklinje oca da zaustavi medijski linč koji su on i njena polusestra pokrenuli na kraljevsku porodicu.

“Ako me voliš kao što kažeš novinarima, molim te prestani. Molim te, dopusti nam da živimo svoj život u miru”, napisala mu je.

Osvrnula se na svoju stariju polusestru koja je zapravo najaktivnija po pitanju javnog osuđivanja Meghan i kraljevske porodice. Zanimljivo, napisala je da Samanthu Markle jedva zna.

“Molila sam te da prestaneš čitati tabloide. No, ti si se na dnevnoj bazi navukao na laži koje su pisali o meni, pogotovo one koje je stvorila tvoja druga kćerka, koju skoro i ne poznajem… Gledao si me kako tiho patim zbog njenih laži”, zaključila je vojvotkinja.

Sama pisma u javnost je ponovno pustio Thomas Markle, a tvrdi da je bio pririsljen to učiniti. Markle dodaje da Meghan nije pokušala ‘izliječiti gorki raskol.’ Otac lijepe Meghan smatra da je zapravo medijski napad fokusiran na njega čitavo vrijeme.

Izvor: tabloid.rtl.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *