Categories Vijesti o poznatima

Urnebesno iskustvo Drew Barrymore s dating aplikacijama

Drew Barrymore je gostujući kod Ellen DeGeneres s javnosti podijelila priču o pronalaženju partnera putem dating aplikacije koja je ispala prava noćna mora.

Drew je otkrila kako je, od kada je bila tinejdžerka, maštala o izascima na slijepo i bila uzbuđena idejom izlaženja i veza.

“Nakon što su se pojavile dating aplikacije prošlo je nekoliko godina i moja draga prijateljica registrovala se na aplikaciju Raya. Potom sam čula kako je ondje Amy Schumer pronašla dečka”, ispričala je Drew i dodala kako je jedne noći dok je putovala kući odlučila i sama se registrovati na dating aplikaciju.

Nakon što se registrovala i kreirala profil Drew nije imala sreće s pronalaskom partnera je odlučila odustati od aplikacije. No, ne prije pronalaženja njenog profila od strane bivšeg muža.

“Bila sam s ocem svoje djece, predivnim Willom, kada je ušetao u kuhinju i pitao me zašto sam na Rayi? Bila sam šokirana, odakle mu, na aplikaciji sam svega četiri pet, dana? Kako znaš da sam na aplikaciji”, prepričala je njihov razgovor Drew i dodala kako joj je bivši muž rekao kako mu se njen profil pojavio na  aplikaciji nekoliko dana prije.

Barrymore je dodala kako je odustala od traženja ljubavi posredstvom aplikacije, ali i da još nije obrisala profil.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: TABLOID.HR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *