Categories Vijesti o poznatima

Uvod u anatomiju: Sljedeća sezona biće posvećena koronavirusu

Koronavirus biće tema sljedeće sezone planetarno popularne serije “Uvod u anatomiju”, pišu svjetski mediji!

Kako se šuška, producenti se prije svake nove sezone sastaju s pravim ljekarima, koji im mnogo šta prenose iz prve ruke kako bi izvesnu problematiku vjerodostojno prenijeli svojoj publici. Tako će, prema pisanju stranih medija, biti i sada – jer se serija i inače bavi aktuelnim temama.

“Pre svake sezone scenaristi se sastaju sa pravim doktorima i sa njima razgovaraju o njihovim iskustvima sa posla, što često uključuje i brojne bizarne i smiješne događaje. Međutim, ovogodišnji sastanci su više izgledali poput neke vrste terapije, jer nam je nekoliko zdravstvenih radnika iz prve ruke detaljno opisivalo sopstvena iskustva u borbi s pandemijom koronavirusa”, rekla je producentkinja serije Krista Vernoff.

“Mnogo ljekara su o svojim iskustvima najprije razgovarali s nama. Neki su doslovno drhtali prepričavajući ono kroz šta su prošli, nastojeći pritom da ne zaplaču. Blijedih i iscrpljenih lica govorili su nam o borbi protiv koronavirusa kao da govore o ratu – ratu za koji nisu bili ni obučeni ni pripremljeni”, dodala je ona.

Iako još nisu poznati detalji o tome na koji će se način poznati likovi nositi s pandemijom, producentkinja je otkrila da će doktor Owen Hunt biti vrlo koristan.

Uprkos tome što snimanje 17. sezone serije još nije počelo, scenaristi smišljaju kako da predoče stvarnost pandemije u ovu serijsku bolnicu, a istovremeno zadrže humor i malo romantike, po kojoj je serija svakako poznata.

Podsjećamo, 16. sezona ove serije je naglo prekinuta, jer snimanje nije moglo da se nastavi zbog pandemije.

Izvor: idjtv.com

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *