Categories Vijesti o poznatima

Željko i Jovana: Jedva čekamo da stignu bebe

Ljubavna priča Jovane i Željka Joksimovića traje gotovo deset godina. Njena kruna je sin Kosta, a za tri mjeseca porodični mozaik upotpuniće još dva dragulja. Sa trogodišnjim dječakom i dvadesetjednogodišnjom Minom, Željkovom ćerkom iz prvog braka, par uživa u iščekivanju blizanaca.

Voditeljica i popularni pjevač radovali su se kada su saznali da će imati prinove, a sama činjenica da će istog dana dobiti dvije bebe još više je uljepšala njihov harmonični život.

“To je bilo potpuno neočekivano, ali je izazvalo ogromnu radost. Bila sam na pregledu i ljekar mi je rekao da nosim blizance. Prvo sam pomislila da se šali, a onda me je savladala takva sreća da to ne mogu riječima da prenesem. Jedva sam čekala da sa Željkom podijelim vesti. Bojažljivo smo o tome pričali dok nismo bili sigurni da je sve u redu”, rekla je Jovana za Hello.

A o tome koliko je ova trudnoća drugačija od prethodne i da li je uopšte moguće napraviti poređenje, lijepa voditeljka kaže:

“Sve je drugačije, ipak sada nosim dvije bebe. Malo mi je teže, sam početak je bio veoma komplikovan, ali sada je sve u najboljem redu i svi ih sa nestrpljenjem čekamo. Trudim se da vodim zdrav život, spavam, hranim se kvalitetno, smijem se i uživam sa Kostom i Željkom jer sada imamo više vremena za nas.”

A ima li Jovana kao trudnica posebne prohtjeve, presretni tata Željko odgovara:

“Jovana je prije svega divna osoba i supruga, pa onda i trudnica. Njen jedini prohtjev je poneki sladoled od vanilije i malo mora, da možemo da uživamo. Zato smo i odmor i i isplanirali nešto ranije, da bismo iskoristili posljednji trenutak, jer od avgusta nema putovanja. Samo mirovanje i čekanje beba”.

IZVOR: HELLO!

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *