Categories Putovanja

Iznajmite apartman i zavirite u “Game of Thrones” svijet

Svi ljubitelji ove legendarne i nevjerovatno popularne serije žele da neko vrijeme budu u svijetu svojih heroja, sjede na gvozdenom tronu ili posjete zamak Winterfell.

Ovo je djelimično moguće zahvaljujući njujorškom hotelu “Refinery”, koji je dizajnirao poseban apartman po imenu Lannister’s Lair.

Šta je u njemu?

Apartman iz “Igre prijestolja” u Njujorku Lannister’s Lair je stvoren za ljubitelje serije, koji bi voljeli da gledaju premijerne epizode ​​u istinski kraljevskom stilu. Apartman nudi specijalna jela po uzoru na serijske delicije, čaše pune vina i neobičnu atmosferu i serijski dekor: puno svijeća, zmajeva i što je najvažnije, pristup HBO i HBO GO.

Kao gost u hotelu Refinery u Njujorku, možete se osjećati kao pravi kralj.

Na prijemu gosti dobijaju posluženje, obrok sačinjen od hladnog mesa i dvije flaše crnog ili bijelog vina. Na meniju se nalaze jela poput svinjske potkoljenice, zelenog graška, ribe, đumbira, masline, badema i hrskavog krompira.

Priznajemo da ovaj apartman izgleda impresivno, ali njegova cijena manje “inspiriše” – za jedno noćenje potrebno je izdvojiti 569 dolara.

https://www.instagram.com/p/Bv2U-YlHzy2/?utm_source=ig_embed

Izvor: Ženski magazin

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *