Categories Putovanja

Najljepša romantična mjesta za parove

Ljeto, sunce, more, plaža, zalasci sunca i zaljubljeni pogledi! Zvuči i više nego dovoljno da uživate u ljubavi i ljetu sa svojom voljenom osobom. Donosimo vam nekoliko prijedloga za prelijepe tropske destinacije, koje bi trebalo da posjetite sa svojim partnerom:

1. Kapri – Italija

Ovo romantično ostrvo Napuljskog zaliva ostaviće vas bez daha. Neobičan reljef i izuzetno prijatna klima ovo mjesto čini destinacijom iz snova. Mjesto satkano od snova i  glamura, kroz istoriju je bilo inspiracija mnogim umjetnicima. Idealno da pobudi vaša romantična osjećanja, ovo ostrvo osvježiće vašu ljubav i podariće vam prostora za uspomene koje se pamte cijelog života.

2. Santorini – Grčka

Santorini je nazvan mjestom iz bajke, pa je idealan izbor da svoju bajku proživite baš na ovom ostrvu! Ovdje ćete dočekati najljepši zalazak sunca na svijetu. Krstarenje i bijelo vino dok se noć spušta na ovo prelijepo ostrvo, možda su trenuci, koje ćete godinama kasnije prepričavati sa svojim partnerom uz stidljive poglede i široke osmjehe. Ispišite svoju bajku na ovom istinskom, zemaljskom raju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *