Categories Putovanja

Šator na točkovima zbog kojeg ćete poželjeti da kampujete

Kampovanje je in, ali takođe može da uključi i neugodna iznenađenja za sve ljubitelje ”luksuza”, kao što je manjak udobnosti.

Foto: Promo
Foto: Promo

Svi nerado napuštamo svoju zonu udobnosti te kampovanje za mnoge ne dolazi u obzir kao način odmora. Međutim, razuvjerićemo vas jer genijalan novi koncept kampovanja upravo je stvoren za gradsku populaciju koja sve manje odlazi u prirodu. Kamper koji je nazvan Opera, zapravo je raskošna verzija šatora s mnogobrojnih modernim karakteristikama koje u centru pažnje imaju uživanje osoba koje u njemu borave.

Foto: Promo

Kamper Opera doslovno je privatni apartman na točkovima. Ova genijalna verzija šatora na točkovima kombinuje kompaktan i praktičan oblik s modernim izgledom. Ujedinjuje dva do sada teško spojiva svijeta, šator s luksuzom i apsolutnom privatnošću.

Kompletnu slobodu i apsolutnu udobnost pružaju karakteristike kao što su: dva električno podesiva kreveta koja se lako mogu pretvoriti u jedan, kotao koji opskrbljuje kamper toplom vodom u kuhinji i tušu, ali i grijanje toplim vazduhom, keramički wc, frižiderom, niskoenergetska LED rasvjeta i još mnogo toga. Baš kao tipična kuća za odmor, samo mobilna i svakako zanimljivija.

Foto: Promo

Jednostavan za postavljanje, Opera kamper je izvrstan pratitelj, koji će vam pružiti svu potrebnu podršku kada kampujete i želite da se opustite okruženi najspektakularnijom prirodom, daleko od gradske vreve. Ovaj revolucionarni dizajn može se kupiti online na službenoj web stranici, a cijena mu je 27.680 evra. I da, stvoren je sa Sidnejskom zgradom opere na pameti.

Foto: Promo

IZVOR: WALL.HR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *