Categories Kosa

Ako žudite za promjenom – isprobajte frizuru koja odiše francuskim chicom

Ako vam je duga kosa već dosadila ili samo želite osvježiti izgled, isprobajte jednostavnu frizuru koja zrači francuskim stilom.

Bob se nametnuo kao hit frizura 2019. godine i čini se da se još neko vrijeme neće pomjeriti s prvog mjesta omiljenih rezova. Ako ne žudite za dugom kosom već je i vas osvojila kratka frizura, jednostavnija za održavanje, inspiraciju za nešto drugačije možete pronaći na Instagram profilima blogerica koje njeguju kratki bob s baby šiškama.

Ova frizura najbolje izgleda ako je riječ o tamnosmeđoj ili crnoj kosi, a  uz crveni ruž na usnama i beretku čini veoma chic izgled. Kratki bob stilizovan u razbarušene talase kosi će dati punoću i volumen pa je ovakav look pogodan i za one s tankim vlasima. Paperjaste šiške, sječene iznad obrva odaju utisak nonšalantnog looka, a ove su sezone posebno popularan rez – otvoriće lice i istovremeno čini odvažnu i slatku frizuru.

View this post on Instagram

she wore black velvet @anthropologie #anthropartner

A post shared by Taylor LaShae (@taylorlashae) on

Pristajaće onima licima manjeg oblika nosa, s izraženim jagodicama. Ovalno lice trpi svaki oblik šiški, pa tako i ove, no baby rez trebale bi izbjegavati one srcolikog oblika lica.

View this post on Instagram

Washed my hair 🏆🏆🏆 (Gifts tagged)

A post shared by Chloe Miles (@chloehelenmiles) on

Izvor: gloria.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *