Categories Kosa

Frizeri tvrde da postoji frizura koja pristaje baš svakoj ženi

Nije tajna da je upravo bob najpopularnija frizura posljednjih godina i da se sve više zvijezda odlučuje za kraću kosu – prije svega, zato što je bezvremenska i pristaje svim oblicima lica. I iskreno, nismo previše iznenađeni ovim”otkrićem”. Međutim, kada se radi o tipu frizure koji stilisti za kosu najčešće ističu kao onu koja pristaje svima – tu smo došli do jednog sasvim novog saznanja…

Jeste li znali da zalizana frizura pristaje svima?

Foto: Guliver/Getty Images

Iako je tekstura kose zapravo odgovorna za to hoće li vam određena frizura pristajati ili ne, kod zalizane kose je super to što je zahvaljujući preparatima lako ukrotite – bez obzira na to imate li gušći, duži ili rjeđi tip kose. Takođe, ovu frizuru možete nositi u različitim prilikama. Može izgledati apsolutno fancy i super luksuzno, dok ju s druge strane bez problema možete isfurati i na posao.

Foto: Guliver/Getty Images

Znamo da na prvu izgleda kao da je zalizana kosa vrlo zahtjevna – i da, ona zaista zahtjeva nekoliko koraka pripreme i vještine u rukama; ali jako je brzo možete savladati.

Sve što trebate učiniti jest kosu namjestiti na stranu na kojoj želite da bude zalizana i na taj dio (njen cjelokupan prednji dio) staviti vosak za kosu. Zatim uzmite najobičnije ukosnice i gusto ih postavite po kosi (valovita strana neka bude ispod kose!) tako da drže kosu čvrsto uz glavu baš kako ste zamislili da vam stoji kada je zalizana. Zadnji korak je čak i nepotreban, ali želite  li looku dati visoki sjaj i dodatnu čvrstoću, dobro nasprejajte kosu lakom!

Foto: Guliver/Getty ImagesNama se baš sviđa!

Izvor: miss7.24sata.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *