Categories Kosa

Isprobali smo nove Le Petit Marseillais proizvode na bazi kokosove vode i behara narandže

Nova linija proizvoda za kosu Le Petit Marseillais na bazi kokosove vode i behara narandže pruža cjelovitu, ali jednostavnu njegu svih tipova kose koju svako može sebi da priušti i zbog koje ćete se osjećati lijepo, jer kako kažu, kosa je ukras lica. Hidratizovana, zdrava i sjajna kosa – to je ono što svako želi postići, a uz ova četiri proizvoda brzo i lako svako može ispuniti tu beauty misiju.

LJ&Z je isprobala cijelu liniju, a ovo su naši favoriti…

Ines Kunovac, beauty urednica

Uvijek sam željela zadržati lijep miris kose nakon pranja, nažalost, to traje vrlo kratko, već nakon izlaska vani kosa poprimi sve mirise koji do kraja dana više uopšte nisu ugodni. Vremenom sam isprobavala razne sprejove, ali nisam pronašla ono što mi odgovara. Tako sam isprobala i LPM sprej za kosu, ali ovog puta moje reakcije su pozitivne. Naime, dopada mi se ugodan miris i najbolje od svega, dugotrajnost na kosi. Odlična mi je kombinacija kokosa i cvijeta narandže, jer nijedan miris nije intenzivan i ne preovladava, što mi se dopada, s obzirom na to da nisam ljubiteljica čistog mirisa kokosa. Komentar mog muža: “Šta ovako lijepo miriše?” jasan mi je znak da sam pronašla svoj top proizvod ljeta!

Suzana Šačić, direktorica marketinga

Nova linija proizvoda La Petit Marseillais s kokosovom vodom i cvijetom narandže za dehidriranu kosu za mene je pravi ljetni hit. Ponijela sam cijeli set na more i svakodnevno ga upotrebljavam. Moj top proizvod je šampon koji nije agresivan za svijetlu kosu uprkos svakodnevnom korištenju. Miris je diskretan i odiše prirodnim notama, idealan za ljetne dane kada me iritiraju jaki mirisi. Idealna kombinacija sa šamponom su i ostali proizvodi, te maska koja mi je takođe drugi omiljeni proizvod ovog brenda.

Jelena Joksimović, glavna i odgovorna urednica magazina

S obzirom na to da mnogo pažnje poklanjam njezi kose uvijek sam u potrazi za novim i boljim proizvodima, a to sam upravo pronašla u novoj LPM liniji za kosu. Ono čemu ću sigurno ostati vjerna jeste maska za kosu 3u1 koja mi lijepo osvježi kosu, učini je lepršavom i sjajnijom. Zbog čestih farbanja kosa mi je dosta isušena, a ova maska s kokosovom vodom lijepo nahrani kosu koja na dodir bude mekana i glatka. I da, isprobala sam sva tri načina (poslije pranja kose, kao noćnu masku i na suhu kosu), rezultati odlični, tako sveukupna ocjena je čista petica.

Aida Olević – Maljević, direktorica

Lijep izgled kose mi je vrlo bitan tako da sam rado isprobala sve proizvode nove LPM linije i već nakon prvog korištenja odabrala proizvod koji mi najviše odgovara, a to je regenerator za dehidriranu kosu. S obzirom da se farbam i da sam nedavno prešla iz tamne u svijetlu boju, kosa mi je prilično isušena i oštećena, tako da mi je vrlo bitno da joj vratim vlažnost i zdrav izgled. Već nakon tri korištenja regeneratora na bazi kokosove vode primijetila sam da mi je kosa malo lepršavija i na dodir mnogo mekša nego što je ranije bila. Takođe mi se dopada miris kokosa koji me uvijek podsjeća na prelijepe morske plaže i opuštanje u hladovini palmi. Sve u svemu, ovo je moj top ljetni favorit!

Foto: Guliver/Getty Images, PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *