Categories Kosa

Video: Kakve frizure su se nosile u godini kada ste rođeni!

Koliko se trendovi u frizurama brzo mijenjaju dokazuje i činjenica da je svaka godina od 1925. do 2000. imala jednu hit frizuru!

Foto: Guliver/Getty Images

Čak 75 različitih frizura prikazano je u videu od četiri minute u kojem se mogu vidjeti frizure koje su bile najpopularnije od 1925. do 2000. godine. Istorija frizura zaista je zanimljiva i zabavna pa je interesantno vidjeti kako su se trendovi iz godine u godinu mijenjali, a neke frizure modifikovale, odnosno nosile na nekoliko različitih načina.

Kada na jednom mjestu vidimo 75 frizura iz različitih godina jasno je zapravo koliko se trendovi vraćaju i ponavljaju uz neke manje ili veće promjene.

Video objavljen na Facebook stranici Harper’s Bazaar počinje s raščešljanim valovima koji su bili hit broj 1 1925. godine, a završava s posvijetljenim pramenovima koji uokviruju lice, frizurom koja je vladala 2000. godine. Između su još “Farrah” valovi (nazvani po glumici Farrah Fawcett), legendarna “Rachel” frizura, bodljikava pixie frizura, bokserske pletenice i ostale frizure.

U videu pronađite svoju godinu rođenja i provjerite koja je frizura tada bila najveći hit.

The Trendiest Hairstyle the Year You Were Born

The most popular hairstyle in 1984 was WAY too much 😂😂😂 http://bit.ly/24BlF1U

Posted by Harper's Bazaar on четвртак 9. новембар 2017.

IZVOR: HARPER’S BAZAAR/ZADOVOLJNA.HR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *