Categories Kosa

“Pipe Braid” – to je najpopularnija frizura za ljeto 2018!

Stilistkinja Nicci Welsh predstavlja “it” frizuru za ljeto 2018. Njen naziv je “Pipe Braids” i već dominira društvenim mrežama, a u najkraćem opisali bismo ih kao “moderne pletenice”!

Još prije nekoliko godina, pletenice su postale jako moderne. Djevojke širom svijeta zaljubile su se u verziju “bokserskih pletenica” koje su brzinom munje osvojile sve društvene mreže i nosile su se ne samo u fitness klubovima, već i u večernjim izlascima. Sada su stvari za nijansu drugačije – hit 2018. je pletenia u obliku “lule”, odnosno pipe braid.

Promovisala ih je danska frizerka i stilistica koja predstavlja svoje frizure na najboljim modnim izložbama, a sarađuje sa Gigi i Bellom Hadid, Karlie Kloss, Taylor Hill i Joan Smallas. U ove pletenice će se sigurno zaljubiti i sve ljubiteljice boho stila!

Kako ih napraviti? Na prvi pogled, pletenje takve petenice čini se zahtjevnim. Nećemo vas ubjeđivati da ćete odmah imati savršenu pletenicu, ali vrijedi pokušati. Kosa se podijeli na dva dijela, a zatim se kosa plete istim principom kao prijateljske narukvice. Uzmite jedan pramen kose, od drugog napravite petlju, a zatim čvor. Pomjerajte lagano svaki čvor kako bi pletenica dobila oblik cijevi.

Pogledajte video-tutorijale koji će vam možda pomoći da napravite ove trendy pletenice!

Izvor: S.V./grazia.rs Foto: Instagram

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *