Categories Kosa

Šiške koje će ove jeseni biti najtraženije kod frizera

Jesen je vrijeme kada se većina žena odluči na neku vrstu transformacije. Najčešće je riječ o promjeni frizure, a ove jeseni posebno su popularne šiške. I to ne bilo kakve, već je riječ o jednom vrlo specifičnom stilu šiški

Foto: theplace2.ru

Prema društvenoj mreži Pinterest, ove jeseni najpopularnije su “bardot” šiške. Riječ je o šiškama koje je proslavila slavna glumica Brigitte Bardot, a njihovo pretraživanje ove godine poraslo je za 600 posto na Pinterestu u odnosu na prošlu godinu.

To su duže šiške koje je lako sakriti ako vam se ipak ne svide te koje je lako oblikovati i održavati. One su postale vrlo popularne šezdesetih, a najbolje izgledaju kada su razdijeljene po sredini.

Bardot šiške odličan su izbor ako želite promijeniti izgled, a da ne napravite drastičnu transformaciju. Takođe, riječ je o klasičnoj frizuri koja jednako dobro pristaje svima jer se može prilagoditi svakom obliku lica.

Foto: theplace2.ru

Frizerka Nikolina Perković smatra da su ove “rastvorene” šiške jako popularne upravo jer su vrlo praktične te daju svježinu licu i pomlađuju. Takođe, multifunkcionalne su jer mogu biti razdijeljene po sredini lica, ali mogu biti okrenute i na stranu.

“Ove šiške kreću od luka obrve te ističu jagodice i otvaraju oči. Nisu oštre, nema grubih uglova i naglog pada. Polukružno padaju i blago se spuštaju. Super izgledaju i kada je kosa u repu te je sklonjena s lica”, ističe Nikolina.

Savjet plus: “Bardot” šiške mogu se sušiti fenom ili pak prirodno, a mogu se i blago uviti prema unutra pomoću velike četke. U svakom slučaju, vrlo je važno da se šiške suše prema dole i tek onda lagano rastvore prstima.

IZVOR: ZADOVOLJNA.DNEVNIK.HR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *