Categories Kosa

Top frizure za 2018.

Ulazimo u novu godinu i razmišljamo o raznim promjenama. Vjerujemo da jedna od promjena o kojoj ste razmišljali je i promjena frizure. Ove frizure će biti trendi u 2018. godini.

Produžena pixie frizura

Ukoliko biste željeli da skratite kosu, ali niste sigurni da li vam kratka kosa stoji, ova frizura će riješiti problem. Takođe, ako imate kratku kosu, a želite da je pustite, a opet da sebi ne napravite veliku obavezu za njeno sušenje i stilizovanje, produženi pixie je rješenje.

Foto: Pinterest

Tupi bob
Dosadio vam je lob? Frizuru možete skratiti nekoliko centimetara i potpuno osvježiti izgled. Kod tupog boba kosa je duža naprijed, a kraća pozadi, ali ne toliko dramatično kao kod običnog boba. Tupi bob posebno dobro izgleda sa šiškama.

Foto: Pinterest

Šiške-zavjese
U 2018. na frizersku scenu vraćaju se i šiške-zavjese što dokazuje i povećan broj pretraga na Pinterestu. Šiške-zavjese su izvrstan oblik frizure za drastičnu promjenu izgleda, a da ne dirate cijelu dužinu kose.

Foto: Pinterest

Razbarušena kosa
Razbarušena frizura bila je popularna tokom cijele 2017. godine, a stručnjaci naglašavaju da će ovaj tip frizure biti popularan i u 2018. Slobodno pustite kosu i uživajte u blagodatima stepenasto ošišane kose, nemarno osušene.

Foto: Instagram

 

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *