Categories Kosa

Trendi “messy” frizure koje volimo ovih dana

Tokom toplih ljetnih dana omiljen nam je messy, nemaran i opušten izgled kose. Upravo jednostavno izlomljena kosa ili messy punđica, frizure su u kojima tokom ljeta uživamo i koje čine da izgledamo ležerno i šarmantno.

Kada su frizure u pitanju, tokom ljeta i ne želimo baš mnogo vremena da posvećujemo frizurama. Ipak, onih dana kada želimo da izgledamo trendi postoje chic ljetne frizure, koje možemo napraviti u svega par koraka i za ne više od 3 minuta.

Jedna od naših omiljenih ljetnih frizura je definitivno punđa. Bilo da je riječ o visokoj, ili niskoj punđi, besprijekorno oblikovanoj ili messy, izgledaćete chic, damski, a sebi ćete uštedjeti mnogo vremena koje inače ulažete u stilizovanje besprijekorne frizure.

@fakander

Još jedna frizura, koju nosimo još od početka sezone festivala je polupodignuta kosa u messy punđicu ili visoki rep na tjemenu. Kada su ove jednostavne frizure u pitanju, možete se odlučiti za određene aksesoare za kosu, kako biste frizuru podigli na viši nivo.

@fakander

Apsolutno omiljena frizura ovog ljeta je blago izlomljena “morska” kosa, čiji izgled jednostavno možete podići trendi ukosnicama, maramama ili rajfovima i uživati u svom morskom hair look-u tokom cijelog dana.

@fakander

Izvor: lepotaizdravlje.rs/Foto: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *