Categories Kosa

Veliki comeback: Pet frizura koje će vladati 2018.

Godina je na izmaku, i počastila nas je mnogim trendovima o čijoj bismo estetici nadaleko raspravljali, bar kada je riječ o stilizovanju frizura. Ali, ono što nas očekuje u narednoj godini oduševiće apsolutno sve nostalgične osobe! 

Foto: Pixabay

Naime, najtraženija frizura biće stilski inspirisana grunge estetikom, a uživaćemo i u nekim rezovima i aksesoarima koji su se nosili davnih dana, a koji su potpuno zaboravljeni…

1. Nirvana blonde

Plavuše će konačno doći na svoje. U trendu je platinastoplava boja kose koja je u samom korijenu nešto tamnija. Hairstyle trend koji je zaludio svjetske zvijezde naziva se Nirvana Blonde, a jedna od prvih koja je ponijela ovakvu frizuru je američka pjevačica Selena Gomez.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

2. Kratke šiške

Šiške su uvijek IN, a u 2018. godini će nas zabavljati nešto kraće čija dužina seže do pola čela.

https://www.instagram.com/p/Bbbv-4vFvYj/

3. Opuštene šiške

Šiške koje govore “tek sam se probudila” osvojaju apsolutno sve ljubiteljke nepretencioznog šika. Opuštene, razbacane i neuredne šiške uvijek su dobra ideja, a dodatni plus je što su jednostavne za održavanje.

New @longchamp campaign ❤️👜 #mademoisellelongchamp

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

4. Konjski rep

Od visokog konjskog repa može se napraviti svašta, a budući da ćemo ga u 2018. nositi na sve moguće načine, teško da možemo pogriješiti sa još jednom interpretacijom ove praktične frizure.

Blue 💥 knit and cute windows 🖤

A post shared by Jacqueline Mikuta (@mikutas) on

5. Vintage frizure i retro aksesoari

Predviđen je veliki povratak pletenica, bujne kose, velikih gumica, traka i svega onoga za što smo se još prošle godine mogli da kladimo da se nikada više neće vratiti u modu. Ovi detalji su najavljeni na modnim pistama brojnih brendova, a sada ćemo ih viđati i u street izdanjima.

IZVOR: cover.style/hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *