Categories Lice & Make-up

3X ružičasto je novi beauty trend

Mart sa sobom donosi nove trendove u svijetu mode, ali i ljepote! Tako se kao najnoviji beauty trend nametnula tzv. trostruka ružičasta.

To zapravo znači da istovremeno nosite ružičasto sjenilo, rumenilo i ruž, a cilj takve šminke je što prirodniji i zdraviji izgled kože lica.

Da biste postigli takav izgled za početak trebate dobro očistiti lice i nanijeti omiljenu hranjivu kremu i balzam za usne koje koristite svaki dan. Ako ovaj izgled birate kao dnevni make-up neće vam biti potrebna snažna podloga, a bez nje ćete i postići prirodniji izgled zato se odmah bacite na šminkanje.

Na oči stavite nježnu nijansu ružičaste i po mogućnosti izaberite sjenilo u sticku ili kremi jer ćete tako dobiti sjajniji i prirodniji izgled kapaka. Isto vrijedi i za obraze na koje možete dodati nježnu nijansu ružičastog rumenila u sticku, kamenu ili kremi, prema vašem izboru. Nemojte pretjerati s rumenilom jer je cilj ovakvog make-upa da izgledate kao da vas je hladnoća tek lagano “štipnula” za obraze.

Kad su usne u pitanju, možete ih namazati samo balzamom koji sadrži ružičasti pigment, a ako radije posežete za ruževima odaberite neku laganu nijansu koja će odgovaratu ostatku vašem ružičastog izgleda.

Foto: Instagram Izvor: elle.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *