Categories Beauty

Chanel “Camellia” idealna je za temeljnu hidrataciju kože

Hydra Beauty Camellia Water Cream: Ime sve govori

Sve žene snivaju o svježem, blistavom, orošenom tenu i popunjenoj koži prirodnog sjaja, čak i kad su u stanju stresa, umora i promjene godišnjih doba. Žene se žele osjećati lijepim i blistavim u svim prilikama!

Za sve žene kojima je hidratacija osnovna potreba u njezi kože, ali i za sve make-up stručnjake kojima je hidratacija ključna za postizanje blistave šminke, CHANEL je stvorio HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream.

To je hidrirajući fluid koja otkriva blistavi ten, obogaćen je cvjetnom vodicom kamelije. Izuzetno svjež i ugodan, u trenu osvjetljava ten.

Priča o kameliji

Camellia japonica alba plena nalazi se u centru proizvoda za njegu kože HYDRA BEAUTY. CHANEL Istraživanja odabrala su je zbog njenih hidratizujućih svojstava, a uzgaja se na poljima u Gaujacqu, u jugozapadnoj Francuskoj, s upotrebom ekološki prihvatljivih metoda. Postignuti su svi prirodni uslovi koji su bitni za njin rast: toplota, vlaga i hladovina. Cvjetovi se beru ručno, jedan po jedan, od januara do marta. Zatim se odmah šalju u pogon za ekstrakciju, kako bi se sačuvali njihovi dragocjeni metaboliti. CHANEL Istraživanja izrađuju ovaj “sirovi” ekstrakt za stvaranje ekskluzivnog, čistog i snažnog aktivnog sastojka: Camellia Alba PFA*. Koncentrirana s oligomerima, Camellia Alba PFA pomaže koži u obnavljanju i održavanju optimalnih razina vlage unutar stanica te sprječava da ta vlaga nestane.

CAMELLIA WATER CREAM
KOŽA UŽIVA U 24-SATNOJ HIDRACIJI I BLISTAVOM SJAJU.

Perfektor/proizvod za poboljšanje kvalitete kože / koji otkriva njezinu blistavost, HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream pruža hidratacijske i zaštitne prednosti koje osiguravaju personalizirani aktivni sastojci linije HYDRA BEAUTY. U središtu formule, Camellia Alba PFA, ekstrakt bijele kamelije, kombiniran je s derivatom hijaluronske kiseline za obnavljanje hidracijske ravnoteže. Osim toga, Blue Ginger PFA (polifrakcioniranje aktivnih sastojaka).

Specifični proces koji je razvio CHANEL omogućava stvaranje ultračistih kozmetičkih sastojaka, snažni antioksidans dobijen iz đumbira, pomaže u zaštiti kože od slobodnih radikala i jača prirodni odbrambeni sistem kože na dnevnoj bazi. Savršeno zaštićena i prožeta osjećajem vlažnosti zahvaljujući svježini kamelijine cvjetne vodice, koža je potpuno hidratizovana, zaglađena i popunjena.

Fine, svjetlucave biserne čestice upotpunjuju formulu. Nenadmašne u stvaranju iluzije, one hvataju svjetlost, odražavaju je, zamagljuju nesavršenosti za poljepšavanje kože i blistavim efektom oživljuju umorni ten odmah po nanošenju. Koža je ujednačena s profinjenijom teksturom (+31% // klinička procjena provedena na 21 azijskoj ženi neposredno nakon nanošenja), borice su izglađene i pore su manje vidljive. Blistava (+58% // klinička procjena provedena na 21 azijskoj ženi neposredno nakon nanošenja ), koža je idealno pripremljena za nanošenje make-upa. Kada se koristi s LES BEIGES Healthy Glow Foundation, HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream naglašava svjetlom obasjan ten (+28% // klinička procjena provedena na 20 azijskih žena neposredno nakon nanošenja).

Dermatološki ispitano na svim tipovima kože, posebno na azijskoj koži. Nekomedogeno.

“HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream savršena je za pripremu kože prije nanošenja make-upa jer brzo prodire u kožu i hidratizuje je u kratko vrijeme. Koža blista!” Szu Chi Yu, CHANEL visažistica u CHANELU Tajvan

“Ova krema je vrlo ugodna i lako se nanosi. Koža je dobro hidratizirana i savršeno zadržava svjetlo, što je izvrsno kad se fotografirate.” Sandrine Cano Bock, visažistica u CHANELU Francuska

“Dodajte HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream nakon seruma i hidratizujuće kreme kao posljednji korak prije nanošenja podloge za ten za stvaranje svijetle ravnomjerne površine.” Cyndle Komarovski, visažistica u CHANELU SAD

“Stvara divno suptilan i blistav sjaj bez osjećaja težine. S lakoćom puna energije, zdrava koža ide ruku pod ruku s ljepotom i njegom žena.” Victoria Baron, visažistica u CHANELU Australija

Novi korak u ljepoti

Nanesite HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream ujutro nakon HYDRA BEAUTY Micro Sérum. Vrhovima prstiju lagano utapkajte formulu na pet ili šest tačaka lica i izgladite od sredine prema van. Koristite HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream samostalno za prirodni sjaj ili prije make-upa za svjetliji završni rezultat.

Pakovanje: Bočica od 30 ml s pumpicom

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *