Categories Beauty

Hidratantna krema koju je Reddit proglasio najboljom na svijetu (a uopšte nije skupa)!

Kada govorimo o recenzijama proizvoda, korisnici Reddita uvijek su iskreni, ponekad čak i brutalni u svojoj iskrenosti. Upravo je to razlog zbog kojeg vrijedi isprobati beauty proizvode koji su čak i među milionima korisnika na Redditu dobili pozitivne kritike.

Jedan od njih je hidratantna krema koju su proglasili savršenom, a u svoju ju svakodnevnu beauty rutinu možete dodati za manje od 30 KM.

View this post on Instagram

do you do your makeup before hair, or hair before makeup? 🧖🏼‍♀️

A post shared by Lauren Gores Ireland (@laurengores) on

Unutar savršene rutine za njegu kože lica uvijek se, s razlogom, ističe važnost korištenja hidratantne kreme za lice. Kao jedan od ključnih beauty proizvoda u baš svakoj rutini za njegu kože lica, hidratantna krema je jedan od najpopularnijih beauty proizvoda. I dok smo mi u stalnoj potrazi za još boljom, laganijom i hidratantnijom kremom, ispred poznatih beauty brendova nalazi se izazove kreirati uvijek još bolju, laganiju i hidratantniju kremu za lice.

Ako ste trenutno u potrazi za savršenom kremom za lice koja donosi intenzivnu hidrataciju i na koži ostavlja gotovo bestežinski osjećaj, korisnici Reddita saglasni su da je Hydro Boost krema beauty brenda Neutrogena izbor s kojim ne možete pogriješiti.

Hidratantna krema koju obožava cijeli svijet

Osim na Redditu, Neutrogena hidratantna krema naišla je i na pozitivne kritike beauty stručnjaka iza nekih od najprestižnijih beauty magazina i platformi.

Zašto baš svi vole Hydra Boost? U kremi, koja se ističe kao jedan od najpopularnijih bestsellera iz drogerija, beauty brend Neutrogena uspješno je kreirao onu savršenu kombinaciju intenzivne i dubinske hidratacije te lagane gel teksture.

Uz spoj intenzivne hidratacije i bestežinskog osjećaja koji ostavlja na koži, Neutrogena Hydra Boost istovremeno je i pristupačna što ju čini još popularnijim odabirom širom svijeta.

Izvor: journal.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *