Categories Beauty

Nije Bella Hadid: Dvadesetogodišnjakinja proglašena najljepšim licem 2019.

Kraj godine uvijek obilježe različite liste. Od najpopularnijih pjesama, preko najplaćenijih slavnih osoba, pa sve do najzgodnijih muškaraca. Tako su nedavno proglašene i najljepše žene Hollywooda prema mišljenju stručnjaka, a na prvom mjestu se našla Bella Hadid koja je u protekloj godini već jednom ponijela laskavu titulu najljepše žene svijeta.

Ali, nije se našla na vrhu tradicionalne liste TC Candlera i nezavisnih kritičara koji svake godine odabiru “najljepše lice”. S kreiranjem takvih lista su započeli 1990. godine, a mnogi tvrde da je to “najraznolikiji izbor ljepotica” pa se na njemu često nađu imena koja na domaćem terenu nisu poznata.

Jedno takvo je ove godine zasjelo na prvo mjesto.

Naime, titulu najljepšeg lica ove je godine ponijela 20-godišnja pjevačica, članica grupe Twice, Chou Tzu-yu. Popularna je u Južnoj Koreji, a pobijedila je zahvaljujući glasovima obožavalaca koji su se prikupljali posredstvom društvenih mreža.

Na drugom mjestu našla se izraelska manekenka Yael Shelbia, a slijedi je južnokorejska pjevačica Lalisa Manoban. Na 81. mjestu se našla i 20-godišnja srpska influenserka Marija Žeželj, a na ovom laskavom spisku se nalazila i prošle godine kada je zauzela 63. mjesto.

Video je pregledan gotovo 1,5 miliona puta, a evo ko se našao u top 100:

Izvor: index.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *