Categories Beauty, PROMO, Tijelo

ROSAL Perfect You: Za savršenu tebe

ROSAL Perfect You linija pruža cjelovitu, ali jednostavnu njegu za usne, lice, tijelo, ruke i nokte, koju si svako može priuštiti i zbog koje se osjeća njegovano, samopouzdano i u trendu. Za sve koji ne vole komplikovati i stalno su u akciji, u jednom potezu – dubinska njega, učinkovita zaštita i brza primjena, uz očaravajuće arome!

Moderno društvo zaokupljeno je pojmom ljepote i savršenstva. Mediji diktiraju kanone ljepote koji se iz decenije u deceniju mijenjaju. Žene, a posebno one mlađe pokušavaju dostići te nametnute ideale koji su za većinu njih netipični i neuhvatljivi. U tom procesu, na žalost, vrlo često strada i njihovo samopouzdanje. Ne smijemo zaboraviti da smo svi različiti i da se možemo mjeriti samo sa sobom. I nastojati biti najbolja i najljepša verzija sebe.

Nova Rosal Perfect You linija pruža cjelovitu, ali jednostavnu njegu za usne, lice, tijelo, ruke i nokte, koju si svako može priuštiti i zbog koje se osjeća njegovano, samopouzdano i u trendu. Svi proizvodi u jednom potezu omogućuju dubinsku njegu, učinkovitu zaštitu i brzu primjenu, uz očaravajuće arome! Sadrže vrhunske sastojke i pakovani su u praktičnu i privlačnu ambalažu.

Rosal Lip Balm Perfect You glossy tube njegujuće je obojeno sjajilo za usne u tubi. Njeguje, štiti i hidratizuje usne (shea maslac i avokadovo ulje), pruža visoki sjaj i nježnu boju, uz očaravajuće arome. Formula glossa ne lijepi usne i lako se nanosi uz kosi aplikator.

Rosal Face Perfect You kreme za lice all in 1, praktične su i jednostavne, pakovane u tubi koju lako nosiš sa sobom 🙂 Razmišljaš samo o vrsti kože koju imaš – normalnu, suhu ili masnu – i u jednom potezu dobiješ njegu, hidrataciju, zaštitu od sunca i ujednačeni ten!

Rosal Body Perfect You body butter cream intenzivno njeguje kao maslac, a lako se razmazuje kao krema. Pruža dubinsku njegu, laku mazivost i brzo upijanje, uz očaravajuću aromu! Za savršeno glatku kožu!

Rosal Hands Perfect You losion za ruke u elegantnoj tubi s praktičnim flip top čepom koji se otvara jednom rukom, uvijek imaš uz sebe. Nezaobilazan je za svaku torbicu. Hrani i štiti suhu kožu uz atraktivne arome jagode, vanilije i kamilice. Brzo se upija i ne ostavlja osjećaj masnoće!

Rosal Nails Perfect You magični su odstranjivači laka za nokte koji brzo i učinkovito uklanjaju i najzahtjevnije nijanse laka s noktiju, uz njegu i revitalizaciju!

Rosal zna da je svaka od nas savršena na svoj način i pomaže nam da tu ljepotu njegujemo i naglasimo. Za sve djevojke i žene koje vole jednostavne i praktične all-in-1 proizvode, koje su stalno u nekoj akciji, slobodne su i otvorene, prate trendove i vole se zabavljati, nova Rosal Perfect You linija njeguje bez puno kompliciranja. Za savršen sjaj! Za savršenu tebe.

*Rosal Perfect You. Za savršenu tebe.*

TEKST I FOTO: PROMO

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *