Categories Beauty, PROMO

STOP umornoj koži! Luksuzni prirodni piling za svjež izgled

Redovan piling lica i tijela osnovno je pravilo njegovane i zdrave kože. Piling odstranjuje sloj odumrlih ćelija, otvara pore, podstiče cirkulaciju te pomaže koži lakše upijanje i propustivost hranjivih preparata za njegu.

Kozmetika Gloria – blagodet za vašu kožu!

Koža tijela je najveći ljudski organ, a prema tvrdnjama dermatologa njene ćelije se potpuno obnove svakih 30 dana. U procesu regeneracije, stare ćelije gube vodu, suše se i gomilaju, ne dozvoljavajući koži da obavlja svoje prirodne funkcije.

Tada je prva pomoć – piling!

Redovnim tretmanima uz Gloria prirodne pilinge za lice i tijelo riješićete se umorne kože, te joj vratiti mladost i sjaj.

Gloria piling za lice, izrađen na bazi kreme, čisti kožu, omogućava joj da diše, te vraća prirodni balans. Blaga piling tekstura, obogaćena uljima suncokreta i marelice, idealna je za dubinsko hranjenje kože. Nakon tretmana pilingom ten postaje svilenkast i mekan na dodir, što je prvi pokazatelj da ste se riješili odumrlog sloja kože. Kad završite sa pilingom, kožu nahranite “prirodom”, njegujući je luksuznim kremama i serumom iz Gloria – Zlatne kolekcije.

Redovne i kvalitetne tretmane pilinga, iziskuje i koža tijela. Čari luksuznog spa tretmana osjetićete u toplini svoga doma uz Gloria šećerni piling za tijelo. Osim što će odstraniti mrtve ćelije, nahraniće vašu kožu biljnim uljima, a uživaćete u jedinstvenom mirisu slatke narandže koji će doprinijeti opuštanju.

Piling lica i tijela preporučuje se jednom sedmično.

Savjete o pravilnom pilingiranju pogledajte u videu u kojem vas očekuje i beauty savjet!

TEKST I FOTO: PROMO

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *