Categories Lice & Make-up

Kako da izbjegnete najveće greške kod nanošenja pudera

Za većinu žena svakodnevna beauty rutina je jednostavan korak na početku dana. Umivanje lica, hidratacija i nanošenje pudera. Ali nakon nekog vremena žene ne vide greške koje rade. Zato se obično nanošenje pudera može pretvoriti u pravu beauty katastrofu.

Kako biste izbjegle sve greške, pogledajte sljedeće savjete.

Greške pri nanošenju kreme

Prije nanošenja pudera na lice, nanesite hidratantnu kremu. U zavisnosti od tipa kože, lice će je upiti brže ili sporije.

Ako nakon nanošenja pudera vaše lice izgleda loše i nijansa koju vidite nije ona koja odgovara vašem tenu, problem je u hidratantnoj kremi.

Prije nanošenja tekućeg pudera ili pudera u prahu budite sigurne da je lice dovoljno upilo kremu, kako biste izbjegle pojavu nepravilnosti na vašem licu. Vodite računa i o nijansama pudera. Veoma je važno odabrati nijansu koja odgovara vašem tenu.

Budite strpljive 

Kako biste izbjegle make-up katastrofe morate biti strpljive. Počnite se šminkati na vrijeme kako biste dobile željeni izgled.

Dok čekate da vaša koža lica upije hidratantnu kremu, odaberite odjeću, napravite frizuru ili odaberite nakit za tu prigodu.

IZVOR: MAKE-UP.HR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *