Categories Ljepota i njega poznatih

Beauty tajne Emme Roberts: “Ne bih mogla preživjeti bez maskare”

Lijepa Emma Roberts praktično je odrasla na filmskom setu, a zahvaljujući svojoj slavnoj tetki Juliji Roberts, glumačku je karijeru započela sa samo devet godina.

Kao i sve zvijezde koje su zbog posla primorane da puno tretiraju svoju kožu i kosu, kroz godine je otkrila neke trikove, a u intervjuu za Harper’s Bazaar podijelila je svoje beauty tajne…

O make-upu…

“Ne volim nositi puno šminke jer sam kao mlađa malo pretjerivala, a i budući da sam uvijek našminkana na snimanjima osjećam se kao da je dio kostimografije. Zato se, kad ne radim, držim one stare ‘manje je više’. Ipak, ne bih mogla preživjeti bez maskare. Najdraža mi je Chanelova Le Volume De Chanel Mascara.”

O beauty greškama iz mladosti…

“Moja najveća beauty greška iz prošlosti su spray-tan situacije koje su pošle po zlu. Znala bih izgledati jako narandžasto i neprirodno.”

O njezi kože…

“Za mene je ljepota zdravlje, tako da se zaista trudim održati svoju kožu zdravom, pogotovo jer imam jako svjetlu kožu. To je nešto što me je naučila moja tetka (glumica Julia Roberts). Početak svake njege je dobro pranje lica, volim koristiti cleansere koji imaju zbilja duboko djelovanje i otapaju šminku.”

O farbanju kose…

“Jako je važno paziti na njegu kose ako joj odlučite promijeniti boju. Nedavno sam uz pomoć sjajne koloristice Nikki Lee u 10 sati prešla iz brinete u plavušu, ali toliko proces traje kad se radi kako treba. Uz proizvode za kosu koji održavaju zdrav izgled uzimam i posebne vitamine.”

Izvor: elle.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *