Categories Ljepota i njega poznatih

Beauty tajne Jennifer Lawrence: Piling, kremice, kupka s aromatičnim solima…

Ako biste zavirile u kupatilo holivudskih zvijezda, tamo biste sigurno našli proizvode bez kojih ni sami ne možete – balzam za usne, kremu za sunčanje, masku za lice za sjaj kože i uvijač za trepavice…

Foto: Guliver/Getty Images

Mada su im na raspolaganju čitavi timovi ljudi koji rade na tome da one izgledaju savršeno, kao i pristup raznovrsnim tretmanima i centrima za ljepotu, o estetskim hirurzima i da ne govorimo, najljepše žene svijeta ne komplikuju mnogo kad je uljepšavanje u pitanju. Ako naiđu na dobrog kozmetičara ili trenera, ne mijenjaju ga godinama, kao ni neke od proizvoda, koje, najvjerovatnije, svaka od nas ima kod kuće.

Foto: Guliver/Getty Images

Iako mlada, zanimanje Jennifer Lawrence je takvo da mora da brine o tome kako izgleda, pa i da koristi antiageing preparate. Plavokosa glumica, Diorovo zaštitno lice, osim proizvoda ove francuske kuće za ljepotu upotrebljava i neke od onih koje svakodnevno viđamo na policama parfimerija. Jedan od takvih je St. Ives piling za lice od kajsije, koji koristi minimum dva puta sedmično.

Jennifer Lawrence

Sjajnu kožu lica duguje i Sonyi Dakar, poznatoj vizažistkinji sa Beverly Hillsa, čiju kliniku “The Sonya Dakar Skin Clinic” redovno posjećuje. Često stavlja i maske za lice, najviše voli Life Radiance brenda Decléor.

Dan započinje kardio vježbama ili časovima joge, a završava kupkom sa aromatičnim solima. Kad je riječ o ishrani, nikad ne drži dijete jer joj se dopada kako izgleda. Na kraju krajeva, unutrašnja ljepota uvijek počne da se vidi i spolja, smatra Jennifer.

Izvor: gloria.rs

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *