Categories Ljepota i njega poznatih

Ciara: R’n’b diva otkrila fitness rutinu kojom je vratila liniju nakon porođaja

Samo što je prošlo nešto više od godinu dana, od kako je Ciara rodila svoje drugo dijete, pjevačica je objavila način na koji je tako brzo vratila formu.

Majka dva djeteta detaljno je opisala svoj iscrpljujući raspored fitnessa sa trenerom slavnih, Gunnar Petersonom, koji je uključivao vrlo rana jutra i kasne večeri.

“Ujutro bih se probudila, dojila, jela mali obrok, otišla vozom, vratila se kući, vježbala, jela mali obrok, dojila, ručala, a onda ponovo trenirala”, rekla je ona.

Dani su pjevačici počinjali serijom dizanja tegova, popodne je bilo rezervisano za intenzivni sprint, nakon čega sledi 30 do 45 minuta serije na njenom Peloton biciklu uveče. Peterson, koji je takođe trenirao klan Kardashian, pomogao je mnogim svjetskim zvezdama da izgledaju isto kao i prije djece.

Osim intenzivnog rasporeda treninga, Ciara se držala zdrave ishrane, jela više malih obroka tokom dana i pila hektolitar vode. Sada kada je postigla svoje ranije postavljene ciljeve, pjevačica iz Los Anđelesa praktikuje 90-minutni dnevni trening sa Decker Davisom.

Ali osim treniranja, Ciara tvrdi da je održavala zdrav i pozitivan stav kroz petomjesečno istezanje.

“Zaista verujem da je ljubav prema samom sebi ključ svega”, kaže ona.

Izvor: elle.rs Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *