Categories Ljepota i njega poznatih, PROMO

Marija Hudolin – sve tajne njene dnevne i noćne rutine uljepšavanja

Kako biti najbolja majka, a pri tome ostati lijepa, ženstvena i njegovana? Odgovor na ovo pitanje, zbog velikih izazova koje sa sobom nosi majčinstvo, predstavlja sveti gral za svaku ženu. Odavno znamo da je za ljepotu potrebno mnogo toga: svakodnevna njega, dosta sna, zdrav život oslobođen stresa… Pa da li je, u ovom vremenu, uopšte moguće sve to postići, a pritom biti i dobra majka? Naravno da jeste.

Potrebno je mnogo raditi na sebi, pronaći ravnotežu i svoj život uskladiti s ritmovima prirode. To odlično zna Marija Hudolin, brižna majka četvoro djece, a uz to izuzetna supruga i društveno aktivna osoba.

Pogledamo li Marijinu jutarnju i večernju rutinu za njegu kože, možda možemo otkriti kako joj polazi za rukom da blista i bez trunke šminke.

#1 Šampon za rast kose

Može se reći da Marija ima praktičan tip frizure, a to znači da je njena kosa oblikovana i spremna na sve dnevne i večernje izazove s kojima se ona može susresti. Od roditeljskog sastanka, preko poslovnog ručka, pa do gala zabave. Podršku za besprijekornu kosu, Marija je pronašla u Gloria šamponu za rast kose. Pored toga što šampon sprečava opadanje i potiče rast novih vlasi, kopriva, vitamin E i ruzmarin podstiču mikrocirkulaciju i revitalizaciju vlasišta, zbog čega Marija može računati na zdravu i jaku kosu od korijena do vrha, od jutra do mraka.

#2 Gel za tuširanje – lavanda

Iako najljepši zadatak na svijetu, majčinstvo ipak ne ostavlja previše vremena samo za mamu. Zato je jako dobro kad mama za svoju beauty rutinu ima pomoćnike koji joj omoguće uživanje uz vrhunsku efikasnost, a ne traže mnogo vremena zauzvrat. Jedan od takvih za Mariju je i Gloria gel za tuširanje, čiji miris pruža jedinstveno iskustvo, a sastojci kožu ostavljaju hidratiziranom, dubinski očišćenom i senzualnom na dodir. Drugim riječima, spremnom  za novi dan ispunjen najnježnijim zagrljajima sa svojim najmilijim.

#3 Piling za lice

Jednom u 7 dana, Marija iskoristi učinkovitost Gloria pilinga za lice, kako bi sa kože uklonila sve eventualne nečistoće i odumrle ćelije, te tako svoje lice pripremila za novu etapu i sedmični raspored. Ni ova rutina Mariju ne odvaja dugo od njene porodice, jer je piling jako jednostavan za korištenje. Nanosi se kružnim pokretima na kožu, a nakon toplog umivanja, lice bude u potpunosti regenerisano i spremno za upijanje nutritivnih sastojaka kreme ili seruma.

#4 Zlatni serum za lice smilje

Kao i sve dame koje su testirale Gloria proizvode, tako se i Marija uvjerila u snagu Zlatnog seruma, koji je postao dio njene dnevne i noćne rutine uljepšavanja. Sa samo dvije-tri kapi seruma, Marija dobije zaštitnika, liječnika i ekstra luksuznu njegu kože lica. Ekstrakt smilja sadržan u serumu dodatno se pobrine da koža ne gubi kolagen, a to praktično znači zaustavljanje vremena i vječno mladoliko lice bez bora. Čak i ako nakon seruma uopšte bude postojala potreba za nanošenjem pudera, on će biti idealna podloga. Bolje ne može.

#5 Krema za područje oko očiju

Trebamo li uopšte pričati o neprospavanim noćima majke jednog djeteta? Pa to pomnožimo sa četiri, ako je Marija majka o kojoj pričamo. Takve noći nesumnjivo ostavljaju svoj trag na jutarnji izgled očiju. Zato je za borbu protiv upornih podočnjaka, Marija odabrala Gloria kremu za područje oko očiju. Ona joj pomaže pri uklanjanju tamnih mrlja, revitaliziranju i hranjenju kože, dajući očima svjež i odmoran izgled. Izuzetno se jednostavno nanosi, a upija se za tren oka.

#6 Hijaluronska krema

U danima u kojima je svaki trenutak dragocjen, za pouzdanu njegu lica, naša Marija koristi Hijaluronsku kremu od smilja. Za uspjeh ove kreme zaslužna je hijaluronska kiselina koja hrani stanice kože, potiče njihov rast i čuva vitamin E. Kad sretnete Mariju negdje na ulici i pomislite da onako savršeno glatko lice može biti samo fotošopirano, znajte da nije tako. Upravo takvo lice, rezultat je kakav može dati redovno korištenje hijaluronske kreme. A za blistavi osmijeh koji ne silazi sa Marijinog lica možemo vam nabrojati najmanje četiri razloga.

#7 Krema za ruke

Za dodir kažu da ima veliku moć i da od njega možete ozdraviti. Zagrljaji, masaža i držanje za ruku, sve su to aktivnosti koje smanjuju stres i pojačavaju imunitet. I Marija sigurno vrlo dobro zna koliko je njenoj dječici značajna njena podrška i nježni dodir. Upravo zbog toga, ona se pobrine da osigura mnogo nježnosti u svojim rukama, kako bi je mogla dijeliti cijelog dana. Tu nježnost Marija crpi iz Gloria kreme za ruke koja joj, zahvaljujući marelici, suncokretu i drugim eteričnim uljima, pruža sigurnu zaštitu od vanjskih uticaja. U isto vrijeme, njene ruke postaju najljepša podloga na koju jedno dijete može spustiti svoju glavu i bezbrižno zaspati.

Tekst i foto: PROMO

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *