Categories Ljepota i njega poznatih

Tajna savršenog izgleda prezgodne Megan Fox…

Nije lako triput roditi, biti majka i zaposlena žena 24 sata na dan i uprkos svemu izgledati super seksi. No Megan Fox izgleda baš tako pa nas je privuklo jedno njeno nedavno priznanje.

Summer is coming 🌊🔥💦

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Naravno da nije lako organizovati život tako da stignete živjeti zdravo i kvalitetno, ali kad je o ishrani riječ, tu ne bi smjelo biti popuštanja.

Megan Fox zna sve adute zdrave ishrane, ali je svojevremeno i sama tražila najbolje strategije koje će najbolje odgovarati upravo njoj. Prije nekoliko godina priznala je da uopšte ne pije mlijeko niti jede mliječne proizvode, ali nakon što je prošlog ljeta rodila treće dijete, trećeg sina koje ima s dugogodišnjim partnerom i suprugom Brianom Austinom Greenom, drži se principa paleo prehrane.

Foto: Instagram

Sigurni smo da ste već puno puta čuli za paleo dijete, odnosno paleo prehranu pa znate da je to uglavnom riječ o namirnicama koje nisu prerađene. To je osnova, a kako tvrdi Megan Fox: “To je najzdraviji princip prehrane s kojim jedete sve što nije prerađeno. Tako u organizam ne unosite gotovo ništa loših masnoća, loših šećera i loših ugljenih hidrata. Ostaje vam dakle čista priroda, čisti nutrijenti koji najbolje hrane i najbolje čuvaju liniju”.

Heyyy

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Uz takvu ishranu uopšte se ne morate ničega odricati.

“To su sve redom namirnice koje su bile osnova ljudske prehrane vijekovima. Možete jesti sve u svom čistom obliku, a ishrana je pogodna i za trudnoću i kasnije za gubitak kilograma nakon poroda”, pojasnila je i dodala: “Tada sam morala malo više izbaciti kruh i proizvode s niskim udjelom dobrih ugljenih hidrata, a s time sam uklonila i dobar dio loših šećera, što mi je pomoglo brže vratiti liniju nakon poroda”.

A potom je sve lakše. Uostalom, kako je istakla 31-godišnja ljepotica, ova je ishrana čini boljom majkom. “Na djecu trošim više energije, a ne osjećam se iscrpljeno”.

Sve je to zbog takve ishrane. I ličnog trenera koji je motiviše na vježbanje.

IZVOR: INDEX.HR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *