Categories Ljepota i njega poznatih

Tajne mladolikog izgleda Reese Witherspoon sada su otkrivene…

Postoje poznate ličnosti na koje vrijeme ni malo nije uticalo, a jedna od njih je upravo i Reese Witherspoon. Mnogi su se pitali kako u tome uspijeva, a glumica je odlučila da nas “prosvijetli” svojom lakom i jednostavnom beauty rutinom koju čine samo tri koraka.

Otkrivamo ih u nastavku.

Prvi korak – čišćenje

Za čišćenje lica koristi Elizabeth Arden Ceramide ulje (Reese je ambasadorica brenda) uz pomoć kojeg uklanja šminku. “Ovo je odlično”, prokomentarisala je uz nanošenje proizvoda na tufer i dodala: “Skida svu šminku i čini kožu mekanom i hidriranom. Obožavam ovaj proizvod!”

Ulja za čišćenje su odličan prvi korak jer uklanjanju nečistoće bez skidanja prirodne vlažnosti kože. Ovaj proizvod je napravljen od mješavine nutrijentnih ulja poput maslinovog i ulja kajsije.

Drugi korak – masaža

Facijalna masaža možda izgleda kao potpuno nepotreban korak, ali je za Reese odličan. Takođe treba imati na umu da roleri za lice smanjuju nadutost i kesice ispod očiju i pospješuje cirkulaciju što samim tim pruža sjajan i zdrav izgled kože lice. Zato glumica koristi NuVibe RX Amethyst beauty roler.

Treći korak – piling

Nakon brze masaže, glumica kvasi lice toplom vodom i započinje treći korak: kućni hemijski piling. Elizabeth Arden Prevage Progressive Renewal je tretman iz četiri dijela koji se koristi četiri sedmice i sadrži jake aktivne sastojke poput mliječne kiseline i glukonolaktona koji promovišu regenraciju ćelija i čine kožu sjajnom. “Ovo je veoma blago”, rekla je Reese za proizvod, istovremeno stavljajući serum na kožu lica. Nakon što završi sa pilingom, kožu hrani i hidrira – pretpostavljamo uz pomoć noćne kreme, ali to nije snimila.

Izvor: lepotaizdravlje.rs Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *