Categories Ljepota i njega poznatih

Trikovi Beyonceinog vizažiste za savršen make-up

Jedan od L’Oréal ambasadora u Parizu, koji je sarađivao s Beyonce, Rosie Huntington-Whiteley i Adrianom Limom otkrio je kako doći do savršenog tena.

On je istakao i koje to greške žene najčešće prave kada stavljaju korektor. Žene najčešće griješe kada žele prekriti tamne kolutove ispod očiju.

“Stavljanje velike količine korektora ispod očiju najčešća je greška koju prave žene. Ne treba vam debeli sloj, to je jedna od najgorih stvari koje možete učini”, rekao je Sir John.

On savjetuje da korektor nanesete tako što ćete staviti nekoliko tačkica ispod oka, a nakon toga je objasnio kako ljudi mogu usavršiti tehniku stavljanja korektora na lice. Preporučuje da korektor nanosite četkicom.

Naglasio je da četkicu trebate držati pri dnu, a ne blizu vrha. Dodao je kako treba kupiti korektor koji sve prikriva, a ne laganije varijante.

“Ali to ne znači da bi žene trebale uvijek koristiti samo gusti korektor. Kupite dva korektora i dva pudera jer koža nije svugdje iste boje”, rekao je Sir John i dodao kako žene nikako ne bi smjele koristiti pudere u prahu jer su presuhi za kožu.

Pogledajte video u kojem Sir John otkriva svoje beauty tajne.

Izvor: wall.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *