Categories Ljepota i njega poznatih

Žene žele nos poput Meghaninog, a ona ga je sredila kod plastičnog hirurga?

Meghan ima gotovo savršeno oblikovan nos. Pravilno su joj smještene oči i njena brada u obliku slova “V” je klasično lijepa. Lice joj je dobre simetrije i blizu je onoga što su Grci smatrali savršenim, ispričala je u martu hirurškinja De Silva o bivšoj glumici Meghan Markle za britanski Express.

Nakon što su princ Harry i Meghan objavili zaruke, žene širom svijeta počele su kopirati odijevanje bivše glumice, ali i njen izgled. Nakon njihovog vjenčanja 19. maja hirurzi su kako tvrde, dobili još više posla oko kopiranja nove članice kraljevske porodice.

“Sve više žena mi dolazi i traži nos poput njenog. Ima takav oblik da izgleda predivno iz profila. Sitan je i jako ženstven”, ispričao je nedavno američki plastični hirurg Norman Rowe za magazin Edition.

Ipak, stručnjaci tvrde da je vojvotkinja nos takođe “sređivala” što je vidljivo po njenim fotografijama iz tinejdžerske dobi. Meghan je 1999. s 18 godina pozirala za srednjoškolski godišnjak u Los Anđelesu, a sebe je predstavila kroz citat.

“Žene su kao vrećice čaja. Ne shvataju koliko su jake dok se ne nađu u ‘vrućoj vodi'”, citirala je bivša glumica pokojnu Eleanor Roosevelt, suprugu bivšeg američkog predsjednika Franklina D. Roosevelta. Kolege su joj komentisale kako na fotografiji izgleda otmjeno. Sama Meghan nikada nije potvrdila niti negirala glasine o plastičnoj operaciji.

“Očito je da se iz tinejdžerke pretvorila u jednu dobro ‘ulaštenu’ holivudsku starletu”, istakao je kirurg Dan Marsh. Stručnjaci dodaju kako je ljepota u Meghaninom nosu što nije potpuno savršen jer na jednom dijelu ima malu kvrgu koja je gotovo nevidljiva kada se gleda direktno u nju. No ne traže žene od hirurga samo taj Meghanin “dio” nego i jagodične kosti te oblik brade.

“Markle je na samom vrhu liste svjetskih zvijezda na koje žele da liče moje pacijentice”, ispričao je njujorški hirurg Stephen T. Greenberg. Ističe kako je Meghan “skinula s trona” reality zvijezde Kim Kardashian i Kylie Jenner. Prije Meghan, žene su “poludjele” za licem supruge princa Williama, Kate Middleton i tijelom njene sestre Pippe Middleton.

“Žene su htjele Pippinu stražnjicu koja je manja, sportska, ali i prirodnija verzija guze Kim Kardashian”, ističe Greenberg.

Izvor: 24sata.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *